Yayın Tarihi:18 04 2014 17:55(1673)


Erfelek'te Ağaç Dikimi

Erfelek Akçacam köyünde gerçekleştirilen Etkinlikte 1800 m2 alana elma, armut, kiraz ve kestane Dikimi gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Mikail Özkan: "Peygamberimizin doğumu tüm Türkiye'de kutlandığı gibi ilçemizde de kutlanmaya başladı.İlçe Müftülüğümüz her güne mahsus bir etkinlik programı düzenliyor.Seçeceğimiz bir köyün bahçesinde ağaçlandırma çalışmaları yapacağız.İlk defa Akçaçam köyünü tercih ettik tahminen 40 tane ağacın dikimini sağladık Protokolümüzle birlikte hem kutlu doğum adına hem de hatıra ormanı vesilesiyle toplandık buraya. Akçaçam köyü de muhtarlığı da bizi ikramlarıyla karşıladı dedi.Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada: " Müftü Bey günün anlamıyla ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Ben de farklı boyuttan yaklaşmak istiyorum. Bu sene gerçekten Erfelek Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle olağanüstü bir program koydu. Akçacam köyünden başlandı.
Güzel bir ilkbaharda, güzel dostlarımızla, Erfelek bürokrasileriyle ve köylülerle burada Kutlu Doğum haftası etkinliğinde bulunmaktan ayrıca zevk aldım.
Bu etkinliklerimizin ilçe merkezindeki ayağına da biz Erfelek Belediyesi olarak destek veriyoruz, destek vermeye de devam edeceğiz.O anlamda Kutlu Doğum Haftasının tüm İslam alemine, insanlık alemine hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.
Hatıra ormanına ev sahipliği yapan Erfelek Akçaçam köyü muhtarı İsmail Bostan; Böyle bir etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutluyuz, tüm İslam aleminin kutlu doğum haftasınıda bu vesileyle kutluyorum. Köyümüz tarımsal anlamda çok zengin bir köy bu şekilde hatıra ormanı oluşturularak dahada zenginleşti dikimi yapılan fidelere gözümüz gibi bakıp, koruyup, büyüteceğiz dedi.

Haber:  haber57. com / Havva Aksu



Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: çoraklı 21 04 2014 16:31
erfelek bu tür etkinliklerle dahada yeşilleniyor. tabiatı gelişiyor.boyabattada çorakda trafonun yanlarına daylının gırına bu tür fidan dikmeler lazım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

20434


Tasarım:DtGaNi