Yayın Tarihi:18 04 2014 22:58(1512)

 

Davet

Darıözü Köy Kalkındırma ve Destekleme Dernek Başkanı Kasım Tufan, derneklerinin düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Haftası etkinliğine tüm Boyabat halkını davet etti.

Darıözü Köy Kalkındırma ve Destekleme Dernek Başkanı Kasım Tufan tarafından yapılan açıklamada; "Darıözü Köy Kalkındırma ve Destekleme Derneğimizin düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Haftası etkinliği 19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 11.00 de Darıözü Köyümüzde yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir” denildi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: şamil 19 04 2014 00:28
kutlu doğum haftası proğramı yapmak akpye yakın cemaat derneklerinin yada köy derneklerinin işimidir acaba müftü bey de katılıp onlarla poz veriyor .......

1. Yorum: kutludoğum 18 04 2014 23:48
herşeyi dejenere ettiniz.efendimizin doğumunu bile.bu ne ya.büyük cami yanında muzikli çadır gösteriş.kadınlı erkekli kutlamalar.bu akp nin ve akp lilerin dejenere etmediği kullanmadığı ve istismar etmediği değerimiz kalmadı.yazıklar olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

380585


Tasarım:DtGaNi