Yayın Tarihi:18 04 2014 23:54(4621)

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası'nı Ziyaret Etti

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan ve beraberinde ki ekip Marangozlar ve İnşaatçılar Odası'nı ziyarette bulundu.

Toplantıda 2010-2014 görev süresi boyunca Marangozlar ve İnşaatçılar Odasının yapmış olduğu hizmetler ve yerine getirdiği görevlerden bahsedildi.TAİF Başkanı Ali Rıza Ercan da yapılanları yakından takip ettiğini belirtti ve hizmetlerinden ötürü Başkan Murat Yükselecek ve Yönetim Kuruluna takdir ve teşekkürlerini sundu.

Daha sonra gündemde ki diğer bir konu olan yapılması planlanan sanayi sitesi hakkında Ali Rıza ERCAN’a bilgi verildi ve kendileri de gereken her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Toplantıda Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan başta olmak üzere, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Boyabat Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Açıkgöz, Erfelek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vecdi Sönmez Felek ve Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Murat Yükselecek ile Yönetim kurulu bir araya geldi. Esnaf Odalarının birlik içinde olması da toplantının göze çarpan önemli bir yanıydı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlık 19 04 2014 14:56
boyabatta ağaç işleri giderek gelişiyor.olumlu bir gelişme doğrusu.

1. Yorum: fatih gün 19 04 2014 03:56
orman endüstri mühendisliği ağaç işleri endüstri mühendisliği ve orman mühendisliği hakkında 5531 sayılı kanun tmmob orman mühendisleri odasının katkısı ile 2006 yılında çıkarılmıştır. ağaç işleri endüstrisi ve ormancılık sektöründe faaliyet gösteren arkadaşlarımızın ve büyüklerimizin bilgilerine sunarım...

http://ormuh.org.tr/5531_sayili_kanun_(rg._8.
7.2006,_26222)__58.detay


orman mühendisi fatih gün


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17781


Tasarım:DtGaNi