Yayın Tarihi:21 04 2014 02:18(1992)

 

Sindef 46. Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Sindef 46. Meclis Toplantısı Bağcılar Engelliler Sarayı Konferans Salonunda Sinop Ak Parti Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet ERSOY ve İstanbul Ak Parti Milletvekili Şirin ÜNAL, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın Katılımıyla Gerçekleştirildi.

  

Sindef 46. Meclis Toplantısı Bağcılar Engelliler Sarayı Konferans Salonunda 19 Nisan Cumartesi akşamı, Sindef  Genel Başkanı Engin Kırmızıgül Başkanlığında Sinop Ak Parti Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet ERSOY ve İstanbul Ak Parti Milletvekili Şirin ÜNAL, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın, Sindef Kadın Kolları Başkanı Emine Arslan, Sindef Gençlik kolları Başkanı  Oğuz Yıldırım ,Onursal Kurucu Başkan Ramazan Ulu, Sinoplu Muhtar olan hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Program protokol konuşmaları, Sindef Meclis Başkanlığına İbrahim Bektaş’ın seçilmesi ve plaket takdimi ile son buldu.

 

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sinoplu 21 04 2014 03:00
sinoplular ile alakalı bir etkinliğin haber yapılması güzel. ancak protokolde yer alıp konuşma yapmak üzere kürsüye çağrılan kişiler neler konuştu, meclis toplantısının içeriği neydi, fotoğraflara bakıldığında çerçeveli birer belgenin katılımcılara verildiği anlaşılıyor bunlar nedir? neye istinaden verilmiştir? hiç değinilmemiş. böyle haber mi hazırlanır. haberi yazan kişi isim kalabalığına değinmeden öteye geçememiş. bunlara dikkat edilmesini rica ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395395


Tasarım:DtGaNi