Yayın Tarihi:21 04 2014 04:28(3151)

Ersoy ve Çakıcı Boyabat için Ele Ele verdiler 

İçişleri Komisyon Başkanı  Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hafta sonunda İstanbul’da bir takım ziyaretlerde bulundular.
 
Milletvekili Ersoy ve Başkan Çakıcı İstanbul'da Siyad derneğinin Maltepe Başıbüyük stadında düzenlemiş olduğu futbol turnuvası açılışına ve 46.Sindef meclis toplantısına katıldılar.İstanbul ziyaretlerinde  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yu ve sonrasında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ziyaret edildi.Bağcılar belediyesi ziyareti esnasında  Boyabat Belediyesi ve Bağcılar Belediyesinin Kardeş belediye olması yolunda iştişare yapıldı.Bağcılar Belediyesi ile Boyabat Belediyesi kardeş Belediye için ilk adım atıldı.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: dobra 22 04 2014 14:34
verilen 50 projenin sözünü biz boyabatlılar unutmuyoruz sizlerde unutmayınki beş sene içinde 50 proje istiyoruz boyabata,başkanımızın ve projelerin hatrına verilen oyların vebali vardır unutmamak lazım .

2. Yorum: umutsuzvaka 22 04 2014 03:14
11 yılı aşkın iktidar partisi her dönemde boyabattan vekili vardı ve belediyede akp de idi.sonuç ne hizmet binası bile olmayan bir belediye ile 30 bin nüfuslu yıkanacak bir hamamı bile olmayan bir şehir.her yerde toz tolan içinde.çöp işleri rezalet.ayranım yok içmeye misali kimsenin girmeyeceği giremeyeceği masraflı ısıtmalı yüzme havuzu.ya bişey yapamadınınız bari susun.bu millette sizi gene seçtiği için hepsine layık oda ayrı.ayıp ya ayıp milletin aklıyla bari dalga geçmeyin belediye binası ve hamamı bile olmayan şehrin çok sevdiği zatialiler

1. Yorum: esentepeden 21 04 2014 18:50
boyabat bundan sonra kalkınacak gibi.hadi hayırlısı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32618


Tasarım:DtGaNi