Yayın Tarihi:21 04 2014 17:02(2056)

Sinop Üniversitesi'nden Kamuoyuna Duyuru

Son zamanlarda bir kısım yerel medyada Üniversitemiz hakkında asılsız ve mesnetsiz iddialar içerenkara propaganda haberleri yer almaktadır. Söz uçar yazı kalır düsturu gereği, tüm Sinop Halkına belirtmek isteriz ki Sinop Üniversitesi hiçbir zaman usulsüz işlemler yürütmemiş ve adı usulsüz işlemlerle birlikte anılmamıştır. Üniversitemiz, kurulduğu zamandan günümüze kadar Sayıştay'ın ve Yükseköğretim Kurumu'nun rutin denetimlerden geçmiş; hakkında olumsuz tek bir rapor dahi düzenlenmemiştir. Eğer bazı kişilerin ellerinde Üniversitemiz tarafından yapıldığı iddia edilen usulsüz işlemlerle ilgili somut bir belge var ise yapılması gereken şey basında haber yapmak değil, kanuni yollara başvurmak olmalıdır! Bu tarz gerçek dışı haberlerin sistematik bir şekilde basında yer alması Sinop Üniversitesi'nin akademik ve idari personelini tahkir edip, onlara zarar verdiği gibi esas zararı; Üniversitemizin eğitim-öğretim, araştırma, sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte maddi manevi katkılar sunduğu şehrimize, yani Sinop iline olmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: murat yilmazer 23 04 2014 16:25
bu kamuoyunu ne icin bilgilendirdiler ne içinmis bu aciklama yolsuzlukmu yalan habermi konu nedir neyin aciklamasi bu sayin gazeteci srkadaslarim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385592


Tasarım:DtGaNi