Yayın Tarihi:22 04 2014 18:48(2783)

Başkanlık Koltuğuna Furkan Dede Oturdu

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Cengiz Topel ilköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Furkan Dede’ye temsili olarak koltuğunu devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cengiz Topel  İlköğretim Okulu Müdürü Özgür Ertaş ve Sınıf Öğretmeni  ile birlikte , Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Tüm ulusun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Milli Egemenlik çok anlamlı bir kavram ve egemenlik haftası da çok önemli bir tarihtir. Devlet olmanın şartlarından biride o topraklar üzerinde yaşayan insanların o topraklar üzerinde hâkimiyet göstermeleridir. Bu bakımdan devletin kuruluşunda ve devamında adalet ilkesinden sonra en önemli şart egemenlik ve hâkimiyettir” dedi.

Temsili Başkan Furkan Dede ise Başkan Çakıcı’dan Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Çakıcı ise öğretmen ve temsili başkan’ın yönelttiği soruları tek tek cevaplayarak , Öğretmenler ve Öğrencimize "Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, siz değerli öğrencilere ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum, dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234516


Tasarım:DtGaNi