Yayın Tarihi:24 04 2014 04:33(2440)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94. yılödünümü yurt genelinde olduğu gibi Boyabat'ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

22 Nisan günü başlayan kutlamalar çerçevesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluş binaları bayraklarla süslendi, okullar kendi içinde çeşitli kutlama programları gerçekleştirdi.Bu gün ise (23 Nisan)  Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve protokol mensuplarıyla az sayıda vatandaşın katılımıyla saat 09.00'da Atatürk anıtına çelenk konuldu. Bayram kutlamalarına İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.Çelenk koyma töreninde yalnızca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal  Marşı okunmasından sonra buradaki tören sona erdi.Saat 10.00'da ise Hamit Tekin İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan bir kutlama töreni yapıldı.

Not: Hamit Tekin okulu şenliği ve diğer okul fotoraflarımız hazır hale geldiğinde yayına verilecektir.


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24248


Tasarım:DtGaNi