Yayın Tarihi:24 04 2014 05:56(3523)

Bayram Coşkuyla Kutlandı (1)

23 Nisan Bayram Şenliğine Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve protokol mensuplarıyla çok sayıda sayıda vatandaşın katılımıyla saat 10.00'da Hamit Tekin İlk Orta Okulu bahçesinde kutlandı.
 
Bayram kutlamalarına İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir,Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygı Atinkaya daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.Saat 10.00'da protokolünde katılımıyla Hamit Tekin İlk-Orta okulu bahçesinde kutlamalara devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu sonrasında Sinop Milletvekilleri Mehmet Ersoy ve Engin Altay'ın bayram kutlama mesajları okundu.Daha sonra okulun Türkçe Öğretmeni Abdullah Cömert günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Bayram kutlamaları, öğrencilerin şiirlerini okumaları ve hazırlanan gösteri ve oyunların sergilenmesiyle devam etti.Bayram öncesi düzenlenmiş olan  okullar ve öğrenciler arasında yapılıp kültürel ve sportif alanlarda dereceye giren öğrencilere de protokol tarafından hediyeleri verildi.


 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sacide deniz 25 04 2014 16:23
aslan başkanım karizmasın karizma seninle hastane,adamların gurur duyuyor seni sevmeyen ölsün

1. Yorum: serdar 25 04 2014 04:25
23 nisan gösterileri çok güzeldi emeği geçen herkesin eline sağlık


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

85196


Tasarım:DtGaNi