Yayın Tarihi:24 04 2014 19:21(1338)


CHP'den Kutlama Programı

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İskele Meydanı'nda tören düzenlendi. CHP İl Başkanı Mustafa Acun'un Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.  

Acun yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetini eleştirdi. Acun, hükümetin resmi bayramları kaldırarak, Cumhuriyetin temel dinamiklerini hedef aldığını ileri sürdü. Tören ve anma programlarını hükümetin asla engelleyemeyeceğini dile getiren Acun, CHP'nin bu konuda tek yürek olduğunu söyledi.

Törene katılan Belediye Başkanı Baki Ergül'de tüm çocukların bayramını kutladı. Programa Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz ile çok sayıda partili katıldı.


www. vitrinhaber. com





Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113026


Tasarım:DtGaNi