Yayın Tarihi:25 04 2014 01:12(2620)


Yaşlı adam aracın altında kaldı

Sinop'ta bir aracın yayaya çarpması sonucu yaşlı vatandaş yaralandı.Olay dün öğle saatlerinde Yeni Mahalle Ulus Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye Balıkçılar apartmanında ki evinden çıkan 78 yaşında ki Durmuş Y. adlı vatandaş, Uğur Mumcu Meydanı istikametine yürüdüğü sırada, geri geriye gelen bir kargo şirketine ait kamyonetin altında kaldı.

Kamyonet sürücüsü, yaşlı adama çarptığını son anda anladı. Kaza sırasında düşerek kamyonetin altında kalan ve şans eseri sadece başından hafif şekilde yaralanan yaşlı adam uzun süre şoku atlatamadı. Bir süre yerde ambulansı bekleyen yaşlı adama araç sürücüsü ve çevredekiler ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılması ardından ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

TIKLA İZLE VİDEO





www. vitrinhaber. com


Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 25 04 2014 18:56
yaya gecidinde yayaya gecis hakki bir trafik kurali oldu yakinda herhalde? ancak, en merkezi yerde, adliye binasinin onundeki yaya gecidinde kac kere ezilme tehlikesi gecirdim. hem de gunduz her an orada trafik polisleri bekliyor. bir keresinde memur beylere oto suruculerinin kurala davet edilmesi icin serzeniste bulundugumda bana "alisirlar abi, siz yine de dikkatli olun" cevabi aldim. anladigim kadariyla polisler de havlu atmislar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

124292


Tasarım:DtGaNi