Yayın Tarihi:27 04 2014 05:32(3384)

Köylerde Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıllardan itibaren hızla devam ettirilen köy grup  yolları asfaltlama ve köy içi parke döşeme faaliyetleri bahar ayının gelmesi ile birlikte yeniden devam ediyor. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Mehmet ERSOY, Kaymakam Bilal BOZDEMİR ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı bugün Darıözü Köyüne gerçekleştirdikleri bir ziyaret sonrasında parkeleme çalışmaları ile ilgili olarak yapılan faaliyetleri yerinde inceleme fırsatı da buldular.

Milletvekili ERSOY yapmış olduğu değerlendirmesinde:  Biz sadece işimize odaklanıyoruz..Bilindiği üzere hükümetimiz köy yollarının asfaltlanması ve iyileştirilmesinde büyük gayretler sarfediyor... Bugün buraya yaptığımız bir ziyaret sonrasında yapılan çalışmalarıda  görme fırsatımız oldu.Çalışmalarımız ilerki dönemlerde tüm ilimizde devam edecek" şeklinde konuştu.

Darıözü Köy ziyaretine Milletvekili ERSOY, Kaymakam Bilal BOZDEMİR ve  Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI'nın yanı sıra, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu' da katıldılar.






Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: mahalleli 29 04 2014 06:15
baskanim boyabat dagli sokak ve buradaki sokaklara da bir el atin bizler uvey evlatlarmiz. oysa oy destekse destek verdik ve karsiligini bekliyoruz

9. Yorum: sinop 29 04 2014 06:11
baskanim boyabat merkezdeki mahalleler bittidemi koylere basladiniz soruyorum size

8. Yorum: almanya 28 04 2014 23:15
yenice köyünede yapilsa iyi olur köye arabayla cikilmiyor tesekkürler

7. Yorum: salim yörük istanbul 28 04 2014 21:42
şıhlı köyünede bi el atsanız çöpleri toplansa parke taşı döşense minnettar oluruz

6. Yorum: gündüzlülü 28 04 2014 06:15
oyusa var bırakın parke kaç yıldır grup yolu yapılmadı orman zaten kesim nedeniye olan yolda berbat oldu illa gündüzlüdendemi vekil olması lazım lütfen allah rızası için uzak köylerede bi atın

5. Yorum: boyabatli 28 04 2014 04:36
baskanim boyabat kisikkaya mevkiden alibeyli koyune giderken eski adi ile asikli tekke sokak milletvekilinin ablasinin bulundugu mahalleye de bir el atin lutfen....!

4. Yorum: esengazili köyü 27 04 2014 23:11
sayın yetkililer,esengazili köyü 'nüde unutmayın biz parke taşı olmasada olur, bizim yollara birazcık soğuk asfalt bile yapılsa razıyız. yıllarca dilekçeler vermemize rağmen birazcık olsun ilgilenen olmadı. lütfen birazcık ilgilenen olsun artık. güneydoğu illerinin mezralarında bile otoban gibi asfaltlar varken, bizim köy yolları taşlı topraklı, sayın yetkililerden birazcık ilgi alaka bekliyoruz.
saygılarımla
esengazili merkez köyü

3. Yorum: kolazlı 27 04 2014 15:10
lütfen kolaz köyleri grup yoluna da biraz ilgi gösterin. bakımsızlıktan asfalt bölümünü geçmek ayrı bir dert, toprak bölümü geçmek ayrı bir dert. taşlar serildikten sonra yol daha kötü oldu. her sene asfalt çalışmaları başka taraflara kaydırıldı, yol çilesi yüzünden köylerimiz iyice boşaldı. 30 civarında köyün ulaşımını sağlayan bu yol önümüzdeki yaz bari asfalt yapılsın, yapılmayacaksa yolda testere gibi yığılan taşlar silinsin. yetkililer bir kez kendi özel otoları ile bu yoldan geçerse o zaman köylülerimizin ne çektiğini daha iyi anlar.

2. Yorum: boyabatınduygusu 27 04 2014 08:07
son bir haftada boyabatımız iki tane genç evladını kaybetti.ama bakıyoruzda belediey başkanı her ikisindede yoktu.yok istanbulda futbol tunuvası açılışı yok köyde doğum günü kutlamaları.yani fuzuli ve luzumsuz cenazler varken bu işler.yakınen biliyorum ki o vefat eden gençlerin yakınlarının ve ailelerinin çok emeği vardır hem yakınlık hemde siyasi anlamda şefik çakıcı da.başkan çok erken başladınız gezmelere ve tozmalara.

1. Yorum: ak boyabat 27 04 2014 05:39
durmak yok hizmete devam...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407268


Tasarım:DtGaNi