Yayın Tarihi:27 04 2014 21:14(3202)

SİYAD genel başkanı Arpacı’yı SİNDEF kurucu ve onursal başkanı ULU ziyaret etti

Sinop İli, İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni (SİYAD), dernekçiliğin duayenlerinden aynı zamanda Boyabat Batı Köyleri Platformu Başkanı da olan İşadamı Ramazan Ulu ve Bengüben Köyü Derneği yönetim kurulu başkanı Hüseyin Çakan ziyaret etti. Platform başkanı Ulu ve dernek başkanı Çakan, SİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Keramettin Arpacı’yı mart ayında yapılan kongrede genel başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik etti, ardından hayırlı olsun temennisinde bulundu.

SİYAD genel Başkanı Keramettin Arpacı, Sinop Dernekleri Federasyonu’nun (SİNDEF) kurucusu ve onursal başkanı Ramazan Ulu ile Bengübelen Köyü Derneği Başkanı Hüseyin Çakan’ın kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, “Geçmişten günümüze, uzun yıllar Sinoplu derneklerin kurumsallaşarak büyümesinde, gelişmesinde, birlik ve beraberliğin sağlanmasında, köylerimize hizmet götürülmesinde büyük katkıları olan, dernekçiliğin duayenlerinden SİNDEF kurucusu ve onursal başkanı, bünyesinde kırk dolayında köy bulunan Boyabat Batı Köyleri Platformu Başkanı görevini yürüten Sayın Ramazan Ulu Bey’in rolü unutulamaz. Zatıalileri başta olmak üzere Bengübelen Köyü Derneği Başkanımız Sayın Hüseyin Çakan ve beraberindeki başkan yardımcıları Sayın Mehmet Kara ile Hakkı Başkan Beylerin SİYAD’ımıza ziyaretleri bizleri mesut etmiştir. Şahsım ve yönetim kuru üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi.

SİNDEF kurucusu ve onursal başkanı, Boyabat Batı Köyleri Platformu Başkanı Ramazan Ulu’da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “SİYAD, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin bir araya gelmelerinde, tanışıp kaynaşmalarında bugüne kadar önemli rol üstlendi. Bundan sonra da aynı vazifeyi daha da geliştirerek, duyarlı bir şekilde devam ettireceğini umuyorum. Önceki dönemlerde göreve gelmiş genel başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizin derneğe yer alımında, hemşerilerimizin sosyalleşmesinde, pek çok etkinliklerin icra edilmesinde büyük hizmetleri oldu. Mart ayında yapılan kongrede delegasyonun büyük teveccühünü kazanarak genel başkanlığa seçilmenizden dolayı sizleri ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, hayırlı olsun. SİYAD’a bundan sonraki süreçte sizlerin de çok büyük hizmetlerinizin ve önemli katkılarınızın olacağı inancındayım.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35391


Tasarım:DtGaNi