Yayın Tarihi:28 04 2014 01:28(3161)



Muhtarlar başkanını seçti

Sinop Muhtarlar Derneği yeni yönetimini oluşturdu. 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler ile  yeni seçilen muhtarların kaydının yapılması ardından 21 Nisan tarihinde olağan genel kurula giden Muhtarlar Derneği'nde 3 adayın listeleri yarıştı.

Karabey Yalçın, Zeki Gül ve Metin Acar'ın yarıştığı seçimlerde 65 muhtar oy kullanırken, oyların 26'sını alan 15 yıllık Melikşah Köyü Muhtarı Metin Acar başkanlığa seçildi.

Metin Acar'ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, "Özcan Cıvaz (Başkan yardımcısı), Muammer Bal (sayman), Şükrü Şeker, Ferhat Demirol, Hasan İyi ve Bahri Gümüş"

Hedefimiz Sinop'a hizmet
Hedeflerinin Sinop'ta güzel hizmetler yapmak olduğunu belirten Başkan Metin Acar, güzel bir ekip çalışması yapacaklarını söyledi. Acar; "Hedefimiz dernek çalışmalarımızı daha da ileriye taşımak. Birlikten güç doğar diyoruz. Allah utandırmasın. Arkadaşlarımızla iyi bir ekip çalışması yaparak yola çıktık. Arkadaşlarımızın desteğiyle başkan seçildik. Hedeflerimiz var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışacağız. Muhtar arkadaşlarımızın, köylerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Sinop'umuza muhtar arkadaşlarımıza, memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.




www. vitrinhaber. com




Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234589


Tasarım:DtGaNi