Yayın Tarihi:30 04 2014 03:27(2803)

 

Başkan Çakıcı basınla bir araya geldi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, basınla bir araya gelerek Boyabat’ın çözüm bekleyen sorunları ve projeleriyle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

29 Nisan Salı günü Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret eden, yerel ve ulusal basında görevli gazeteciler, Başkan Çakıcı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Çakıcı’dan yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi alan basın mensupları, görüşme sonrasında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya yeni görevinde başarı dilediler.

Basın mensupları ile tek tek ilgilenen Başkan Çakıcı, "ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirterek, ilerleyen zamanlarda daha geniş ve daha kapsamlı bir şekilde bir araya gelmek dileğini kendilerine iletti. Basın mensuplarının doğru ve yanlışlar üzerine yapıcı düşüncelerinin olduğunu ifade eden Çakıcı, sizlerin olumlu eleştirileri ve destekleri bizlere yol gösterici olacaktır. İnşallah ilerde sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Ayaklarınıza ve gönüllerinize sağlık” diye konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388037


Tasarım:DtGaNi