Yayın Tarihi:30 04 2014 22:30(2668)


TIKLA İZLE VİDEO




"Ağaca, Kediye Gösterilen Hassasiyet Mısırdaki İdam Kararlarına Gösterilmiyor"


TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy dün (29 Nisan) Tv Net kanalına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. (Video üsttedir)

ERSOY yapmış olduğu değerlendirmesinde Mısır'daki idam kararlarına değinerek 529 kişiden sonra 683 kişi içinde verilen idam kararının adeta şok etkisi yarattığını belirtti. ERSOY sözlerinde ayrıca Taksimde yaşanan olayları canlı olarak dünyaya aktaranların bu kararlara sessiz kaldığını, ağaca, kediye köpeğe gösterilen hassasiyetin Mısırdaki idam kararı verilen insanlara gösterilmediğini ifade etti ve "acaba bu insanlar müslüman olduğu için mi bu olaylara sessiz kalınıyor? dedi.

ERSOY sözlerinde, 1 Mayıs kutlamaları için Taksim meydanından daha geniş, daha uygun alanlar var iken bazı kesimlerin Taksim ısrarına da değindi ve bu konuda da CHP'nin önceki hafta verdiği önergeye atıfta da bulunarak "tekrardan kitlesel eylemleri başlatmak için Taksim Meydanın kullanılacağı kaygısını yaşıyoruz"
dedi.



Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: vayvay 03 05 2014 00:36
vekilim ne işin var mısırda onların kendi meseleleri van daki depremzadalerin evlerini teslimedin adamların kıçına giyecek donları yok.

6. Yorum: bursalı 01 05 2014 19:49
sayın vekilim, suudi arabistanı da bir kınasanız. o da darbesever de!!!!

5. Yorum: boyabatlı 01 05 2014 18:09
yıllardır ingiliz güdümünde yönetilmekten onur duyan şahsiyetler doğal olarak müslümana yapılan zulme üzülecek değildir!

4. Yorum: aslan 01 05 2014 04:32
her millet layik oldugu sekilde yonetilir. 1923'ten bu yana layik oldugu sekilde yonetilen ulkemiz insanlari, umarim tekrar uyanirlar ve tekrar kendilerini yonetirler. gaipten gelen seslere kulak asmaz ve beyinlerini tekrar calistirmaya baslarlar.

3. Yorum: evet 01 05 2014 03:59
sayın vekil sizin bu doğayla ne alıp veremediğiniz var anlamadım insanlık tüm canlıları sevmekle başlar onlara sahip çıkmakla devam eder bu zincirin bir halkasını eksik bırakırsanız mısır örneğiyle karşılaşırsınız burasıda insanlığın bittiği yerdir bunu insan hayvanla örneklendirirseniz sadece tribünlere oynamaktan öteye gitmeyen bir konuşmaya imza atmış olursunuz..

2. Yorum: iyi ama 01 05 2014 02:57
sayın vekilidamlara hepimiz karşıyız ama sizden hırsızlara,makaracılarınd
a karşısında da böyle durmanızı beklerdık yanılmışız

1. Yorum: boyabatlı 30 04 2014 23:41
maalesef sayın vekilim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

71928


Tasarım:DtGaNi