Yayın Tarihi:01 05 2014 19:29(2391)

 

Çakıcı, “İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulmasını” diledi

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin içerisinde bulunmuş olduğu mübarek üç aylar ile Regaib Kandilini kutladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, mübarek üç aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandil’inin dünyaya, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diledi.

Başkan Çakıcı “ Üç ayların habercisi olan Mübarek Regaip Kandilini idrak etmekteyiz. Kandiller günahlardan arınmak adına bizler için en büyük fırsattır.

Sonsuz rahmet ve mağfiret sahibi Rabbimizin böylesi günlerde İslâm dünyasına barış ve huzur getirmesini diliyorum. Üzülerek ifade etmek isterim ki üç ayların başlangıcını ve Regaib Kandilini idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında yaşanan zulümler, hukuksuzluklar, akan kanlar ve Mısır’da alınan idam kararları bizlerin yüreklerini incitmektedir. İslam alemi bir kandil gününü daha sevinç yerine hüzünle kutlamaktadır.

Dünya’nın gözleri önünde cereyan eden bu olaylar,  bizlerin İslam’ın barış ve rahmet mesajlarına ne kadar da çok muhtaç olduğumuzu göstermektedir.

Değerli hemşerilerim; “ İslam’da sevgi, şefkat, huzur ve mutluluğun en güzel yaşandığı bu mübarek üç ayları ve Regaib Kandilini fırsat bilerek, İslam Dünyasında yaşananlara sessiz kalmayalım, dualarımızla onlara destek verelim. İslam coğrafyasını çocuklarımıza ve gelecek nesillere yeniden umut veren bir coğrafyaya dönüştürelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam aleminin ve siz değerli hemşerilierimizin mübarek üç ayları ve Regaib Kandil’ini tebrik ediyor, İslam alemine barış, huzur ve mutluluk Yüce Allah’tan niyaz ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.


 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: vay 03 05 2014 00:19
belediyemi müftülükmü belli degil.dinayette çalışyaydın bari.

1. Yorum: avnifuat 01 05 2014 19:43
islam coğrafyasındaki zulümler son bulsun. özellikle de türkiye'deki memur kıyımı son bulsun. hırsızlık, yolsuzluk son bulsun. hak arayanlara karşı yapılan haksızlıklar son bulsun. sırf muhalif olduğu için hapislerde çürüyen insanlara yapılan haksızlıklar son bulsun. akp zulmü son bulsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235001


Tasarım:DtGaNi