Yayın Tarihi:01 05 2014 23:14(3008)

Sinop'ta '2024 Zaman Kapsülü' Heyecanı

Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılı mezuniyet hazırlığı yapan 12. Sınıf öğrencileri, 2024 yılında açılmak üzere okul bahçesine törenle "Zaman Kapsülü'' gömdüler.

Okulun Resim ve Müzik Bölümü, 12. Sınıf öğrencileri, 10 yıl sonra tekrar arkadaşları ve öğretmenleri ile bir araya gelmek için hazırladıkları kapsüle, okul yönetimi ve öğretmenlerden de mesaj yazanlar oldu.

Resim öğretmeni Semra Doğruyol'un hazırladığı proje, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü. Gelecekte hatırlamak istedikleri güzel anılarını, 10 yıl sonraki planlarını, kendileri için şu an değer taşıyan eşyalarını, arkadaşları ve çevreleriyle ilgili samimi düşüncelerini cam şişeler içinde kapsüle koyan öğrenciler törene dönüşen bir kutlamayla kapsülü okul bahçesine gömerek üzerini betonla kapattılar.

Tüm öğrencilerin ve yakınlarının telefon numaraları, iletişim adresleri okul idaresine teslim edildi.

Okul idaresi 2024 yılında bu adres ve telefonlara ulaşarak öğrenci ve yakınlarını davet edecek ve bir törenle kapsüle açacak.

Tüm maksadın bu birlikteliği geleceğe taşımak olduğunu belirten öğrencilerin sevinci ve heyecanı görülmeye değerdi.

Zaman Kapsülü 2024 için Sinop Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Ayşegül Parlak, Mehmet Tokgözol, Özkan Bilal Aksoy ve Damla Erözbek adlı 12.Sınıf öğrencileri, bu uygulamayla"2024 Zaman Kapsülü "heyecanını şimdiden yaşamaya başladıklarını ve güzel bir proje olduğunu belirtip kendilerine bu konuda yardımcı olan tüm okul öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Kaynak: Denge

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394052


Tasarım:DtGaNi