Yayın Tarihi:02 05 2014 02:37(2607)


Twitter'dan Yazdı, CHP'ye Yüklendi

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy 1 Mayıs için yazmış olduğu twitlerde kınama ve teşekkür ifadeleri içeren mesajlara yer verdi.

ERSOY yazmış olduğu mesajlarda CHP'ye yüklenerek "1 Mayıs'ın yağmacıları,vandalları ve teröristlerine sahip çıkan,polisine ise gerçek mermi kullandı iftirasını atan CHP Zihniyetini kınıyorum" ifadelerini kullandı, .kendilerine tahsis edilen alanlarda etkinlik yapanlara teşekkür etti ve polis teşkilatını sağduyusundan ötürü kutladı.

İşte Mehmet ERSOY'un 1 Mayıs konulu twitleri:



Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: trajikomik 03 05 2014 07:25
bunlara biri öğretsin ki ülkeyi 12 yıldır chp değil akp yönetiyor.hala kendilerini muhalefet sanıyorlar.tuttturmuşlar bir chp zihniyeti bunların garip sevindiren oyuncağıda bu olsa gerek.yasaklı 1 mayıs olurmu.vandallığa gelince bu milletin bilmemnesine koyacağız diyen mehmet cengiz,ayet sallayan bakara makaracı egemen ve zavallı paracıkları ayakkabı kutularına sıkıştıranlar varken vandallık chp ye falan kalmaz azizim.size hayırlı yolculuklar

4. Yorum: boyabatlı 02 05 2014 15:32
bayramı meydanlarda insan gibi kutlayanları görmeyen gezizekalılar,batılı ağababaları için tomanın önüne yatmayı gaz bombası yemeyi marifet sanıyor

3. Yorum: recaii 02 05 2014 05:37
1 numaralı yorumcu polise küfür eden taş atan gezicilerle hareket eden esnafı magdur eden yıkıp yakan insanları savunanlar vatan hainlerini taa kendileridir.

2. Yorum: güzel 02 05 2014 04:45
işci kalleş hırsızlar makara kakaracılar kardeş sayın vekil çok haklı

1. Yorum: boyabatli 02 05 2014 02:52
bu 1mayis isci bayramına bile kutlama alanina mudahale edip ortalugi bu dutuna sokan akp zihniyeti deyilmi ersoy bey siz deyilmusiniz istanbulda isine hutjek isteten onlarca kisiui bile yollari kapayip madur eden diz deyilmidiniz eyy ersoy ve akp ?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235275


Tasarım:DtGaNi