Yayın Tarihi:05 05 2014 03:25(3607)

Gençlik Haftası Boyabat'ta Renkli Geçecek

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Kutlamaları çevresinde İlçe Kutlama Komitesi kararları doğrultusunda icra edilecek programların içerikleri geçen yılların aksine zenginleştirildi.

Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir’in talimatıyla Spor Gösterileri ve Resim Sergisi 15-16 Mayıs 2014 tarihlerinde Boyabat Kaymakamlığı bahçesinde yapılacak. Aralarında atletizm, masa tenisi ve badminton sporcularının da bulunduğu 7 spor dalında yıl içinde başarı elde etmiş sporcular yeteneklerini halkla içi içe bir ortamda sergileme fırsatı bulacaklar. Halat çekme, top sektirme yarışmaları, jimnastik gösterileri de bu alanda sergilenecek. düzenlenecek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün işbirliği içinde gerçekleştireceği etkinlikler içinde resim sergisi de bulunuyor. Hafta boyu ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı spor alanlarında “Sokak Basketbolu” “ Futbol” “Satranç” turnuvaları düzenlenecek.19 Mayıs Pazartesi günü ise Gençlik yürüyüşünün yanı sıra spor salonunda Gençlik Şöleni düzenlenecek.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandas 05 05 2014 21:09
sokak basketbolunda oduller nedir acaba. ? statta odul verilecek mi sporculara ?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

27200


Tasarım:DtGaNi