Yayın Tarihi:05 05 2014 19:57(5676)


Çakıcı “Bahar Yürüyüşü hedeflenen amaca ulaşmıştır”

Boyabat’ta 5'incisi düzenlenen “Tarihten Doğaya Bahar Yürüyüşü” yoğun bir katılımla coşkulu geçti.

Bahar Yürüyüşüne katılanlar sabah saat 10.00’da İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanarak eski otogara kadar yürüdü. Otogar da toplanan yürüyüş severler buradan araçlarla yürüyüşün 2. etap başlangıç noktası olan Salarköyü’ne  hareket etti.

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl yine yoğun bir katılımla gerçekleştirilen yürüyüşe, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygin Atinkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günler öncesinden başlayan çalışmalar ve gerekli tedbirlerin alındığı etkinlikte, tabiatla iç içe güzel bir gün geçiren yürüyüş severler, Kurusaray Köyü piknik alanında yemek ziyafeti sonrasında müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Kurusaray Köyünde verilen yemek ikramının iki noktadan yapılması ve yürüyüşe katılan çocukların yemek ikramında mağdur edilmemesi, yürüyüşe katılan vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yapmış olduğu açıklamasında, "Geleneksel hale getirdiğimiz Tarihten Doğaya Bahar Yürüyüşünün beşincisini yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. İlçemizin doğal güzelliklerinden ve ülkemizin 106. Tabiat Anıtı olan Bazalt Kaya Sütunlarının tanıtılması ve yaşatılması adına başlatmış olduğumuz bu etkinliğimiz hedeflenilen amaca ulaşmıştır. Etkinliğe destek olan, İlçe Kaymakamlığımıza, Boyabathaber.com haber sitesi yöneticilerine, emek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Fotoğraflar: Ünal KARACA



Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ibrahim_can57 06 05 2014 14:23
gezi bahane pilav ayran tişört şapka haydin geziye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82167


Tasarım:DtGaNi