Yayın Tarihi:06 05 2014 00:08(4258)

Bozkurtlar Sinop'ta Yürüdü

Sinop'ta Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, "3 Mayıs Türkçülük Günü" çeşitili etkinliklerle kutlandı.

Oldukça renkli geçen kutlamalar, saat 14:00'da Bafra Belediyesi Mehteran Takımının yürüyüşüyle başladı, Cumhuriyet İlkokulu önünde  başlayan mehteran yürüyüşü, Atatürk Caddesi'nden devam ederek İskele Meydanında son buldu. Yürüyüş sırasında ülkücü gençler 'Bozkurt' işareti yaparak sloganlar atarken, gençlerin taşıdığı dev Türk bayrağı da etkinliğe renk kattı. Ellerinde ki Türk bayrakları ve 'Ya Allah Bismillah Allahu Ekber' sloganları ile meydana ulaşan gençlerin coşkusu Mehter takımının burada verdiği konser ile tavan yaptı. Mehter takımı tarafından gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren konser sırasında birçok vatandaş da coşkulu anlar yaşadı. Mehterin sesini duyarak alana gelen birçok Sinoplu alkışlarla mehter takımına tempo tuttu.

Programa; Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Milliyetçi Pareket Partisi (MHP) Genel Başkan Baş Danışmanı Şükrü Alnıaçık, Kamu-Sen Sinop Şube Başkanı Metin Süren, Sinop Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Erkılıçoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler akşam 18:00'da Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen konferansla son buldu. Konferansa; katılan MHP Genel Başkan Baş Danışmanı, Ülkücü Yazarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Ortadoğu Gazetesi yazarı, Tarihçi Şükrü Alnıaçık konuşmacı olarak katıldı. Alnıaçık 'milliyetçilik' konusunda önemli bilgiler sundu.

Haber: Hecer Üçüncüoğlu

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: önemlimi 08 05 2014 15:49
sizlere minnettarım,yolunuz bahtınız,şansınız açık,cenabı allah bu yoldan, bu bayraktan, bu ülküden, bu ezandan, bu vatan topraklarının bütünlüğünün bozulmaması yönündeki tavrınızdan başka bir yöne saptırmasın,


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32613


Tasarım:DtGaNi