Yayın Tarihi:09 05 2014 17:27(2128)

Ayancık Belediyesi, Durağan Belediyesini Ziyaret Etti

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Adil AKIN, Yazı İşleri Müdürü Mustafa DENİZ, Mali Hizmetler Müdürü Hayrettin KAYA, Fen İşleri Müdürü Şehettin ÖZCAN, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sami ATAY, İmar ve Şehircilik Müdürü Ayhan ARABACI, Zabıta Amiri Hasan YILDIZ, Garaj Amiri Mukaddem SARISOY, İtfaiye Amiri Ali YILMAZ, Durağan Belediyesini ziyaret etti. Durağan Belediyesi ve Ayancık Belediyesi arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, iş ve işlemlerde yardımlaşarak, hizmetlerin halka ulaşmasında verimli çalışmalar yapılması noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Her iki belediyeninde birbirleriyle koordineli ve yardımlaşarak çalışmalarının belediyelere katkı yapacanı belirten Başkan Ahmet Kılıçaslan;"Belediyemiz ile Ayancık Belediyesi'nin bu tür ziyaretleri artarak devam edecek. Belediyelerimiz arasındaki koordinasyonu sağlayarak hizmetin halka en verimli şekilde ulaşması noktasında belediye birimlerimizin tanışmaları, birbirleriyle fikir alışverişinde bulunmaları belediyelerimize katkı sağlayacaktır. Belediye Başkanı Sn.Ayhan ERGÜN ve Birim Amirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN; "Durağan Belediye Başkanı Sn.Ahmet Kılıçaslan belediyemizi ziyaret ederek bizleri sevindirdi. Belediye birimlerimizin daha sık bir araya gelerek belediyeler arasında yardımlaşmanın daha da arttırılmasına karar verdik. Bizde hizmetin halka daha ivedi ve verimli bir şekilde ulaşması için Durağan Belediyesini ziyaret ederek, birimlerimizin fikir alışverişinde bulunmasına vesile olduk. Bundan sonra da ziyaretlerimiz artarak devam edecek ve belediyelerimiz arasında koordinasyon sağlanacak. "dedi.

Belediye Başkanları Belediyeye ait tesislerde incelemelerde bulundu.

Belediye ziyareti sonrası Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Durağan Kaymakamı Davut Düzgün , Eski Belediye Başkanı Ahmet Usta ve Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Eker'i ziyaret etti.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: ah 12 05 2014 15:50
hasan bey kalp karalığın yüzüne yansımış yanındaki başkanların iyi niyeti ve güzelliği sanada yansısın boş ver dünya boş insanlara ve durağanımıza ne yapılırsa yardımcı olursan gurur duymalısın ama senin için zor gibi allah yardımcın olsun ama garip bırakıp ahını aldığın insanların göz yaşları seni iyi etmez.

2. Yorum: deniz dalgası 11 05 2014 15:51
durağan belediyesinin boyabat belediyesi ile her konuda işbirliği yapıp sorunlarına çözüm üretmesi lazım.ayancık belediye başkanımız çok güzel jest yapmış yönetici ekibinide getirip buralara iyi bakın ve halinize şükredin işinizi dahada iyi yapın mesajı vermiştir.

1. Yorum: üsküdarlı 09 05 2014 18:16
duragan belediye baskanı ahmet beyi çok istekli ve hevesli görüyorum . insallah duragan icin hayırlısı olur ınsallah güzel hizmetler yapar. duragan , boyabat ve ayancık ak belediyecilik ile layık olduğu yerlere gelecektir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

364658


Tasarım:DtGaNi