Yayın Tarihi:09 05 2014 18:11(3324)

Yıldız Öğrenciler Ödüllendirildi

Sinop Boyabat’ta eğitim faaliyetlerini gösteren Özel Boyabat Yıldız Koleji, 4. Sınıflar arası yaptığı ‘‘Yıldız Çocuklar Yarışması’’ ödülleri dağıtıldı. 200 öğrencinin girdiği sınavda ilk 15’e giren öğrenciler ödüllendirildi.

Özel Boyabat Yıldız Koleji’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘‘Yıldız Çocuklar Yarışması’’ ödül törenine Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Boyabat İlçe Milli Eğitim müdürleri Osman Yavuz, İrfan Yalınkaya, Saraydüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Kaymakçı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler ile öğretmenleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Özel Boyabat Yıldız Koleji Müdürü Erdoğan Çivici, Özel Boyabat Yıldız Koleji’nin Sinop ve Boyabat’ın eğitimde yükselen değeri olduğunu söyleyerek yapılan sınavlarda elde edilen başarıların bunu kanıtladığını söyledi. Bu sınavda amaçlarının başarılı öğrencileri tespit etmek olmadığının altını çizen Çivici, yarışmayla Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerindeki öğrenciler arasında bir yarış ortamının ve kaynaşmanın ortaya çıktığını söyledi. Çivici, ‘‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her yıl geleneksel olarak yaptığımız bu sınava rağbet artarak devam ediyor. Bu yarışmada aslında herkes ödülü hakketti. Biz ödülleri temsili olarak bazı öğrencilerimiz verdik. Dereceye giren öğrencilerimiz tebrik ediyorum. Veli, öğretmen ve öğrencilerimiz tebrik ediyorum.’’ dedi.

Törende kısa bir konuşma yapan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ise, Özel Yıldız Koleji’nin ilçenin eğitim yükünü hafiflettiğini söyledi. Okulun, eğitim kalitesi ve sınavlardaki başarısı ile de ilçenin başarısına önemli katkı sağladığını söyleyen Bozdemir, Yıldız Çocuklar Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Daha sonra dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okullarına lazer yazıcı, tablet, MP4, kol saati gibi hediyeler verildi. Yarışmada Yağmur Daldaban birinci olurken, Sümeyra Dağcı 2., Hatice Elif Doğdu 3. oldu.

Yıldız öğrenci dereceleri

1. Yağmur Daldaban – Atatürk İlkokulu
2. Sümeyra Dağcı – Fatih İlkokulu
3. Hatice Elif Doğdu – Fatih İlkokulu

Öğretmen dereceleri

1. Necip Özdemir – Atatürk İlkokulu
2. ve 3. Fadime Gündüz – Fatih İlkokulu
4. Hatice Elif Doğdu – Fatih İlkokulu
5. Fatma Şen – Durağan Ş.İbrahim Yiğit İlkokulu

Okul dereceleri

1. Atatürk İlkokulu
2. Saraydüzü Türkaylar İlokulu
3. Durağan Ş.İbrahim Yiğit İlkokulu
4. Fatih İlkokulu
5. Hamit Tekin İlkokulu

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: selin 11 05 2014 04:35
biizm okulumuzda var gurur duyuyorum

1. Yorum: ben 09 05 2014 21:34
görünen o ki bu sene yarışmaya katılım güzel olmamış. yarışma sönük geçmiş.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15605


Tasarım:DtGaNi