Yayın Tarihi:10 05 2014 16:10(2465)


Tarım İl Müdürlüğünde Değişiklik

Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erol Saraçoğulları başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında, Ordu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Sağlam, Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Alparslan Dankaz, Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erol Saraçoğulları, Uşak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Güngör, Gaziantep İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Yılmaz ile Çanakkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Akkuş başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.




Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: osmankara 13 05 2014 15:52
müdürümüze sinop ve ilçelerinde yapmış olduğu yenilik ve hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. müdürümüzün görevden alınmasına üzüldüğümü belirterek başlattığı, yaptığı değişim ve yenileme devam eder diyerek..bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerim.

2. Yorum: sinopustaga 12 05 2014 18:11
hayırlısı olsun.yeni görev yerlerinde başarılar.

1. Yorum: asdfg 11 05 2014 05:50
çalışkan müdürümüze teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

121714


Tasarım:DtGaNi