Yayın Tarihi:12 05 2014 18:11(1649)

BEM-BİR-SEN’den Başkan Ergün'e Ziyaret

Ayancık Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Usta, Ak Parti Sinop eski İl Başkanı ve Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Ak Parti Sinop eski İl Genel Meclis üyesi Mustafa Demirel Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BEM-BİR-SEN Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'e görevinde başarılar dileyerek, "Üçüncü kez Ayancık Belediye Başkanlığına seçilen Ayhan Ergün’ün ilçe geleceği için büyük hizmetler yapacağından eminiz. Sendika olarak, üzerimize düşen her türlü yardımı Ayancık Belediyesi için yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum. Başkanımız Ayhan Ergün’e başarılar diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “BEM-BİR-SEN Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç ve sendika üyelerine nazik ziyaretlerinde ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

BEM-BİR-SEN Sinop Şube Başkanı Veyis Karabal, Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Usta sendikanın kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e hediyesini takdim ettiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82832


Tasarım:DtGaNi