Yayın Tarihi:12 05 2014 23:21(1836)

Sinop SGK’da Anneler Günü Kutlandı

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde, 11 Mayıs 2014 Pazar gününün tatile rastlaması nedeniyle, 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü bayan çalışanların “Anneler Günü” kutlandı.

 SGK İl Müdürü Yaşar YILMAZ toplantı salonunda bayan çalışanları toplayarak ve “Cennet Annelerin Ayakları Altındadır.” hadis-i şerifini hatırlatarak, “ ‘Anne’ insanlık hayatında bir benzeri daha bulunmayan kutsal bir varlıktır. Başka hiçbir varlık onunla ölçülemez ve ona benzetilemez. Çocuklarını aylarca bedenlerinde taşıyan karşılıksız sevgiyle büyüten hayatın her aşamasında dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Bizleri yetiştiren her türlü zorluğa göğüs geren, her güçlüğü yenen sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimizin, hem maddi, hem de manevi hayatımızda yeri doldurulamaz. Elleri öpülesi annelerimizin yılın bir günüde değil her gününde anılması hatırlanması gerekmektedir. Bu düşünce ile yemeden yediren, giymeden giydiren, bin bir emekle bizleri büyüten ve her şeyini evladı için karşılıksız veren annelerimizin Anneler Günü’nü can-ı gönülden kutluyorum.” Diyerek tüm bayan çalışanlara hediyelerini verdi.

Toplantıda, İl Müdürü Yaşar YILMAZ’a il müdür yardımcıları M.Kenan MUSANOĞLU ile Osman TAŞKIN’da eşlik etti.

sgkbasin@gmail.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18901


Tasarım:DtGaNi