Yayın Tarihi:12 05 2014 23:59(1759)

İlçe Müftüleri Toplantısı Boyabat’ta Yapıldı

Sinop İl Müftüsü Mustafa ERKAN başkanlığında yapılan toplantıya Gerzeİlçe Müftüsü Ömer YAY, Ayancık İlçe Müftüsü Basri BEKTAŞ, Saraydüzü İlçe Müftüsü Mehmet SÜSÜN, Dikmen İlçe Müftüsü Hanefi ÇAKMAK, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail ÖZKAN, Durağan İlçe Müftüsü Safi ÇINAR, Türkeli İlçe Müftüsü Nazım KEÇECİ ve ev sahibi olarak ta Boyabat İlçe Müftüsü İsa SAĞLAM katıldı.

İlçe Müftülerinin Müftülükleri ile ilgili yaptıkları faaliyetler ve planladıkları hizmetlerle ilgili verdikleri brifingle başlayan toplantıda, Ramazan ayına hazırlık faaliyetleri, Hazırlayıcı Eğitim Kursları, Kur’an kurslarının durumu, 2013 -2014 yılı umre ve Hac kayıtları, Aile İrşat ve Rehberlik Bürolarının problemleri, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve personelin sorunları, din görevlilerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Kurslarının çeşitlendirilmesi vb. konuların yanı sıra idari konular görüşüldü.

İl ve İlçe Müftülerinin eşleri de tanışma ve kaynaşma programı çerçevesinde ayrı bir salonda bir toplantı gerçekleştirdiler. Müftü eşlerince toplantıda, toplumda kadınların manevi yönden daha etkin bir şekilde eğitilmeleri ve toplumun yarısını oluşturan kadınların manevi gelişimi konusunda İl ve İlçe müftülükleri tarafından ne gibi etkinliklerin gerçekleştirilebileceği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Celal ŞENASLAN

Diyanet Haber - SİNOP

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

100140


Tasarım:DtGaNi