Yayın Tarihi:13 05 2014 21:47(2478)

Boyabat'ta TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği Yapıldı

Boyabat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği, İlçe Kaymakamımız Bilal Bozdemir ve protokol tarafından kurdalesi kesilerek açıldı.

Okulun konferans salonunda 12 Mayıs 2014 Pazartesi (Dün) saat 14.00'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşuyla başlayan tolantı Okul Müdürü Kenan Etli'nin. Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atınkaya ve Kaymakamımız Bilal Bozdemirin konuşmasıyla devam etti.

Bilim Fuarı sergisinin gezimi ve incelemelerinden sonra Resim Öğretmeni Ünal Karaca'nın hazırlamış olduğu Fotoğraf Sergisi'nin gezimi yapıldı.

TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Şenliği'ne İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, İlçe Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Sinop Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Şavaş Baştürk, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Küçükbaş ve Satılmış Demir, Belediye Meclis Üyesi İsa Bağcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Esen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri Ahmet Aslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, daire amirleri öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Haber ve Fotoğraflar: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: hüseyin orhanoğlu 14 05 2014 14:05
tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dilerim. durmak yok sizi kim tutar. ancak ben kapıda tutarım

1. Yorum: kopyacılara 14 05 2014 04:40
biri yazıyor öbürü çalıyor, öteki de çalandan alıyor. ben senden almadım kii, resmen terbiyesizlik. bu bir değil iki değil üç değil. anladınız sanırımmm.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392778


Tasarım:DtGaNi