Yayın Tarihi:14 05 2014 19:24(2119)

Engelliler Haftası Sergisi Açıldı 

Boyabat’ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle “Engelliler Haftası Sergisi” açılışı yapıldı.

Engelliler Haftası münasebeti ile Boyabat Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırlamış olduğu sergiye İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ,Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek,Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Daire amirleri Öğretmenler ,engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Proğram Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açılış konuşmasının Okul Müdüresi Dilek Çilingir yaptı.Serginin açılışını İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın atinkaya ile ortaklaşa yaptılar.Açılıştan sonra sergiyi gezen mülki amir öğrencilerin yapmış olduğu çeşitli hediyelerden satın aldılar,program sonunda ise Başkan Çakıcı tarafından getirilen hediyeler tek tek  öğrencilere dağıtıldı.
Engelliler Haftası kapsamında açılan sergide engelli öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çeşitli el işleri, hat, yağlı boya, kara kalem resim çalışmaları, gibi ürünler satışa sunulmaktadır, okul kermesine bütün halkımız ve kurumlar davetlidir

Sergi 15 Mayıs saat: 17.00’ye kadar açık kalacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78236


Tasarım:DtGaNi