Yayın Tarihi:14 05 2014 20:44(1311)


ERSOY: "Soma yüreklerimizi dağlıyor. Milletçe kan ağlıyoruz."

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY Soma'da meydana gelen maden faciası ile ilgili olarak Başsağlığı diledi.

ERSOY sözlerinde Madencilik tarihimizin en büyük kazasını yaşadığımızı vurgulayarak  

"Madencilik Tarihimizin en büyük iş kazasını yaşıyoruz. Soma yüreklerimizi dağlıyor. Milletçe kan ağlıyoruz. Tam da sözün bittiği yerdeyiz..Şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere geride kalan bütün yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Acılarımızın ve üzüntülerimizin daha artmamasını temenni ediyorum.. Rabbim halen kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimizin ve can siperhane kurtarma faaliyetlerine katılan bütün gönüllü ve görevlilerimizin yar ve yardımcısı olsun..." dedi.




Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: hakan yeşil 15 05 2014 15:42
yaptığınız tek şey basmakalıp cümlelerle başsağlığı dilemek. kayseri deyimiyle kuru kuru şap şap gadasını alayım.

5. Yorum: avnifuat 15 05 2014 15:39
soma yüreklerinizi felan dağlamıyor. dağlasaydı sorumluları ortaya çıkarırsınız. sizin de, partiniz milletvekillerinin sorumsuzluğu büyük bu katliam'da. chp önerge verken hepiniz blok halinde hayır demiştiniz. partinize mensup milletvekillerinde vicdan var mı? istifa kurumu patinizde neden işlemez? bırakın şimdi bu aykları istifa edin.

4. Yorum: üç hilal 15 05 2014 05:56
sayın vekil o kadar samimiysen -ki sanmıyorum . lütfen 18 mayısta yapılacak olan şenliği iptal etmek için elinizden geleni yapın. bizim yüreğimiz 275 şehit işçiye yanarken kalebağında vur patlasın çal oynasın eğlence olmaz. saygılarımla...

3. Yorum: boyabatlı 15 05 2014 04:10
sayın vekilim biz bu şartlarda sinop'a nükleer santral istemiyoruz.

2. Yorum: vatandaş 15 05 2014 02:50
sayın vekilim somadaki denetlemeler için verilen soru önergesine akp millet vekili olarak tüm akp vekilleri gibi o yüzden mi red oyu kullandınızda şimdi vijdan mı yapıyorsunuz..

1. Yorum: önerge 15 05 2014 02:01
mecliste chp milletvekili soma için önerge verirken ve sizlerin oylarıyla retedilirkende vicdanınız sızladımı şimdi konuşması kolay ozaman nerdeydiniz sayın vekilim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

365795


Tasarım:DtGaNi