Yayın Tarihi:15 05 2014 07:57(2316)


Sinop’ta korkutan kaza

Sinop’ta meydana gelen kazada 85 yaşındaki ATV sürücüsü yaşlı adam ve onun çarptığı genç yaralandı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 41 SH 770 plakalı atv cinsi motoru ile valilik önünden seyitbilal istikametine gitmekte olan Ali K. (85) isimli vatandaş, o anda oradan geçmekte olan bir gence çarptı. Çarpmanın şiddeti ile takla atan motor sürücüsü 85 yaşındaki adam motorun takla atması sonucu başından yaralanırken, kazazede genç ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Her iki yaralıda olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavisi tamamlanan motor sürücüsü Ali K. İfadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

TIKLA İZLE VİDEO



www. vitrinhaber. com




Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı 15 05 2014 23:22
yuh diyorum artık yaşlı adama hemen müdaele yapılıyor allah razı olsun ama o gence dakikalar sonra bakıyorlar vidiyoyu izledim çok üzüldüm acil şifalar dilerim ikisinede

1. Yorum: aslan 15 05 2014 14:16
valilik onundeki kavsakta "dur" levhalarinda mutlaka bir anlik durmak gerekiyor. o kavsakta gun boyu trafik polisleri bekledigi halde kimse bu kurala uymuyor ve hicbir mudahalede bulunulmuyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

118242


Tasarım:DtGaNi