Yayın Tarihi:15 05 2014 20:57(1505)

Bölgeye Gidecekler Belli Oldu

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri”haftası münasebetiyle illerde düzenlenen yarışmalar kapsamında, 13/05/2014 tarihinde Sinop İl Müftülüğünde 'Hafızlık, Kur'an-ı Kerim’i ve Ezanı güzel okuma kategorisinde yarışmalar gerçekleştirilmiştir.

Yarışmaya İl Müftüsü Mustafa Erkan’ın başkanlığında oluşturulan komisyonda Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hüseyin Konukçu, İl Vaizi Ünal Koca ve Kızılay Mescidi İmam-Hatibi Hafız Kenan Dönmez'de jüri üyesi olarak eşlik etti.

Hafızlık dalında yapılan yarışmada Durağan İlçe Müftülüğünden Mehmet Akif Demirel birinci, Sinop İl Müftülüğünden İsmail Şahin ikinci, Boyabat İlçe Müftülüğünden Halil İbrahim Kolsuz'da üçüncü oldu.

Kur'an-ı Güzel Okuma kategorisinde birinciliği Sinop İl Müftülüğünden Atakan Aydın, ikinciliği Boyabat İlçesinden Halil İbrahim Kolsuz, üçüncülüğü de Durağan İlçe Müftülüğünden Ömer Eray elde etti.

Ezanı Güzel Okuma yarışmasında ise Türkeli İlçe Müftülüğünden Mehmet Ali Yılmaz birinci, Boyabat İlçe Müftülüğünden Resul Akpınar ikinci, Durağan İlçe Müftülüğünden Ali Yeşilova ise üçüncü oldu.

Dereceye giren görevlilerimizi tebrik eder, bölge yarışmalarında ilimizi en güzel şekilde temsil etmelerini temenni ederiz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25633


Tasarım:DtGaNi