Yayın Tarihi:15 05 2014 23:53(1771)

 

Mevlid'e davet

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi işbirliğince, Manisa’nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu hayatını kaybeden işçiler için 19 Mayıs Pazartesi günü Mevlid’i Şerif okutuluyor.

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesince düzenlenen, İlçe Müftülüğü tarafından organize edilecek olan Mevlid’i Şerif Pazartesi günü öğle namazı öncesinde Büyük Camiinde okutulacak.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı: Soma’da maden kazasında yaşamını yitirenler için 19 Mayıs Pazartesi günü öğle namazı öncesinde mevlid okutulacağını belirtti. Mevlidin Büyük Camiinde saat 12.15 de başlayacağını belirten Başkan Çakıcı, öğle namazı sonrasında ise halka ikram da bulunulacağını söyledi.


Tüm Boyabat halkını Mevlid'e davet eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Soma’da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz. Hepimiz Hakk’a teslimiz ve ondan gelene rıza göstermekle yükümlüyüz. Bu elim olay sonrasında, vefat eden bütün kardeşlerimiz nur ile hemdem olsun.
Bilindiği üzere, acılar paylaşıldıkça azalır. Bizler de ölen kardeşlerimize ve yakınlarına dualarımızla destek vereceğiz, acılarını paylaşacağız. Geçimlerini temin etmek ve ömürlerini ülkemize katkı sağlamak için adayan bu kardeşlerimize, Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Bağışlaması bol olan Rabbimiz, vefat eden bu kardeşlerimizi, mağfiretine, lütfuna  ve keremine mazhar eylesin, rahmetiyle muamele eylesin” diyor, tüm hemşerilerimizi dualarıyla bu kardeşlerimize
destek vermeleri için, 19 Mayıs Pazartesi günü okutacağımız mevlid-i şerife bekliyoruz” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: misafir 18 05 2014 04:12
helal olsun size başkanım

1. Yorum: niyaz, öztürk camikebir m ... 16 05 2014 05:56
sayın kaymakamım, sayın başkanım allah şimdiden kabul eylesin, türkiye'nin başı,başımız sağ olsun. cenabı allah şehitlerimizin ruhlarını gani gani rahmet eylesin,yaralılarımıza acil şifalar versin, rabbım yakınlarına sabırlar versin.okuyacak hocalarımızdan emeği geçen herkesten allah razı olsun.saygılarımla.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234986


Tasarım:DtGaNi