Yayın Tarihi:19 05 2014 22:27(2062)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı buruk kutlandı

Boyabat’ta ,19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni yapıldı.

Boyabat Kaymakamlığı önünde yapılan Törene Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcı v. Erdem Demircanlı,  kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası üzerine tüm Türkiye'de resmi törenler dışında iptal edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Boyabat'ta buruk kutlandı.

Boyabat Kaymakamlığı önünde yapılan törende Atatürk Büstü'ne Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik tarafından Müdürlüğün çelengi sunuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunmasının ardından konuşma yapan Baturalp Eliçevik, "Soma'daki maden felaketinde hayatını kaybeden maden işçilerine rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 19 Mayıs'ın 95. yıl dönümünü kutluyoruz. 19 Mayıs sadece Milli Kurtuluş Hareketi'nin başlangıcı değil, yeni Türk Devleti'nin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır. Bunu korumak ve gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak en başta gelen görev ve sorumluluğumuz olmalıdır" dedi. Çelenk sunulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: haha 20 05 2014 04:28
vatanının en çok seven görevini en iyi yapandır


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

393668


Tasarım:DtGaNi