Yayın Tarihi:20 05 2014 00:18(2837)

Boyabat'da Soma şehitleri için mevlit okutuldu

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi işbirliğince, Manisa’nın Soma ilçesinde maden kazası sonucu hayatını kaybeden 301 maden şehidimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.

Soma Maden Şehidleri için düzenlenen programa İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Millet vekili Mehmet Ersoy, Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ,Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ve İl Yönetimi , Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu,Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat İl genel Meclis Üyesi Hüseyin Çoşar,Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu ve Yönetimi,  Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı kısa konuşmasında , "Soma’da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz. Hepimiz Hakk’a teslimiz ve ondan gelene rıza göstermekle yükümlüyüz. Bu elim olay sonrasında, vefat eden bütün kardeşlerimiz nur ile hemdem olsun. Bilindiği üzere, acılar paylaşıldıkça azalır. Bizler de ölen kardeşlerimize ve yakınlarına dualarımızla destek vereceğiz, acılarını paylaşacağız. Geçimlerini temin etmek ve ömürlerini ülkemize katkı sağlamak için adayan bu kardeşlerimize, Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Bağışlaması bol olan Rabbimiz, vefat eden bu kardeşlerimizi, mağfiretine, lütfuna  ve keremine mazhar eylesin, rahmetiyle muamele eylesin, Sizlere de bizi yalnız bırakmayıp teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Rabbim programdan istifade etmeyi lütfetsin, Allah Türkiye'de böyle bir acı bir daha yaşatmasın." dedi.

Mevlide gelen Boyabat halkına Belediye Başkanı Çakıcı,İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ve İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir yapılan duanın ve yemeğin ardından masaları gezdiler.

Başkan Çakıcı son olarakta programda emeği olan başta "İlçe Kaymakamımız Bilal Bozdemir beye , İlçe Müftümüz İsa Sağlam’a, İmamlarımıza , Zabıta ve Belediye personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program okunan Hatmi şeriflerin ardından, kılınan Öğle namazı ve gıyabı kılınan cenaze namazından sonra hazırlanan etli pilav dağıtımı ile son buldu.

 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: boyabatlı 24 05 2014 06:31
ayıptır vallahi milletin canı gitmiş boyabatlı mevlüt bahanesiyle boğaz derdine düşmüş bunu kim tertiplediyse yazıklar olsun

8. Yorum: soma 21 05 2014 17:54
mevlüt okutmak güzel iyi ama boyabatlıyı doyurmak yerine o yemeğe yaptıgınız masrafı soma sehitlerinin ailerine yollasaydınız daha makbule geçerdi.

7. Yorum: . 21 05 2014 04:27
bırakın boş lafı pilaf datlumuydu.et te varmıydı.parasınıda başkanınan mebus verdi.pazarteside köyden kenttene dek geldi.her hafta isterükkkkkk

6. Yorum: 4noluıramazan 20 05 2014 23:31
4 nolu yorumcu ıramazan ne zorumuza gidecekki.asıl senin zoruna gitmiş belli.sen önce 1 ve2 nolu yorumcunun yazdıklarına cevap ver.tabi idrak yolları enfeksiyonuna yalakalanlardan değilsen.ayrıca bire cevap verecek kadar kelime hazinen de olması lazım.buyur cevap ver gardaşş cevap verde bizimde zorumuza gitsin

5. Yorum: mehmet 20 05 2014 17:24
3 numaralı yorumcu kardeşim sen hayatında kaç tane hadis ve ayeti kerimelerin anlamlarını biliyorsunda afişte yazılan hadisi şerifi diline doluyorsun biraz dikkat

4. Yorum: ramazan 20 05 2014 14:56
ne oldu zorunuza mı gitti ikiniz de helal olsun akp daima akp

3. Yorum: haha 20 05 2014 04:26
bakara makara her belediye afişinde google dan bir tane hadis yazıyor yetkililer belli

2. Yorum: kutlamagibi 20 05 2014 01:28
şu işe bakarmısınız grup grup poz vermeler polat alemdarvari yürüyüş pozları görende kıbrısı giriti fethettikte veya dünyada bişeyde şampiyon oldukta onu kutluyoruz sanacak.ya 301 can gitmiş millet yemek derdinde hava civa derdinde.yani haberin başlığı ve içeriğini yazmadan fotolarla birine göstersek ya bu millet neyi kutluyor diyecek davulsuz düğünmü veya yağmur duasımı diyecek.hele birde aylardır aç kalmış gibi yemeklere saldıranlar ve fotolara gülümseyenler yokmu.bizim millete bedava yemek olsunda.yani bir havai fişek eksik kalmış onuda gündüz atmak olmazdı.gerçi bir kaç yıl önce ab ye girdik diye ankarada güneşli havada havai fişekller atmışlardı ama.

1. Yorum: madenci 20 05 2014 01:19
ya bu akp ye gerçekten bravo.mevlüt okutmaya duaya eyvallah lafımız olamaz.ama sorumluluk payı olan katliam gibi kazadan bile mağduriyet ve şov yapmak kimsenin aklına gelmezdi.madenlerden sorumlu enerji bakanı nerdeyse ölen işçilerden ve ailelerinden daha mağdur ilan etti yandaş basın.yok gömleği kirlenmiş yok aç kalmış falan.batıda veya uzakdoğuda olsa enerji ve çalışma bakanı 1 dk durmaz istifa ederdi.caminin içinden bile fotoğraflar vermek.bu din ve bu ülke zaten ne çektiyse dini siyasete alet eden siyasal islamcılardan çekmedimi.hem peşkeş gibi özlelleştirceksin madende yaşam odası olmadan çalışmasına izin verceksin işçilerin uyarılarını dikkate almayacaksın ondan sonra birde acının üzerinden pr çalışmasına devam.şehit diyoruz zaten madencilere böyle gösterişili faaaliyete gerek yoktu.bu millet zaten onlara gece gündüz dua ediyor.maşallah bizim millette ac kurt gibi saldırmış yemeğe


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

363951


Tasarım:DtGaNi