Yayın Tarihi:20 05 2014 00:33(1886)

İSMÜDER’in Yeni Başkanı Mehmet Cansızoğlu

Çekmeköy’ün Genç ve Başarılı bir Müteahhit ve İş Adamı olan Mehmet Cansızoğlu, eski başkan Harun Akkoyun ve tüm üyelerin desteği ile İSMÜDER’in başkanı oldu.

İSMÜDER Dernek merkezinde geçtiğimiz ,cumartesi günü yapılan kongreye ilgi büyük oldu.

Mehmet Cansızoğlu Kongre sonrası yapmış olduğu teşekkür konuşmasında,” İSMÜDER’i en iyi noktaya taşımak ve İstanbul un marka değeri yüksek bir derneği yapmak istediklerini” söyledi.

Cansızoğlu yeni dönemde, Hep birlikte bir güç olacaklarını ve yeni dön.emde yeni projelere ve başarılara birlikte imza atacaklarını belirterek şunları söyledi, “Öncelikle beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Başkanlıklar makamlar, mevkiler hep gelip geçicidir. Kalıcı olanlar ise eserlerdir. İnşallah güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Sorunlarımız belli bunu daha yapıcı çözümlerle gerekli yerlere ulaştıracağız. İSMÜDER’i  İstanbul’da hizmet üreten tüm Müteahhitlerimizi kucaklayan bir dernek haline hep birlikte getireceğiz dedi.

Mehmet Cansızoğlu’nun konuşması sonrası derneğe hizmetlerinden dolayı Kurucu Başkan Hakkı Çelik ve Harun Akkoyunlu’ya teşekkür plaketi taktim edildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92230


Tasarım:DtGaNi