Yayın Tarihi:20 05 2014 01:02(4349)

Boyabat Belediyesi'nde "Beyaz Masa" “Çözüm Merkezi “ uygulaması açıldı

 

Boyabat Belediyesi, yerel yönetimlerle vatandaşların arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek için 'Alo 153 Çözüm Merkezi ' çağrı merkezini kurdu.

Boyabat Belediyesi yeni bir hizmete daha imza attı. Vatandaşların Belediye hizmetleri ile ilgili iş ve işlemlerinde meydana gelebilecek sorunların çözümüne yönelik olarak kurulan Beyaz Masa biriminin açılış töreni İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat İlçe Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu,Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün,Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, Belediye personeli,kamu kurum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşların  katılımıyla yapıldı.

Açılış töreninde kısa bir açılış konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Yeğin,"Cumartesi ve pazar günleri de dahil günün 24 saatinde hizmet verecek olan Beyaz Masa’da vatandaşlardan ve Gurbette yaşayan hemşehrilerimizden gelecek şikayetler veya bilgilendirmeye yönelik istekler tespit edilecek, sonuç alındıktan sonra yine kendisine dönülerek cevap verilecek"dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, kurdelenin bir parçasını Milletvekili Mehmet Ersoy'a verirken " Sayın vekilim, seçim kampanyasında 40 yaş 40 adet proje açıklamıştık. Bu projeyi 40. günde açacaktık ama nasip kısmet bugünmüş, Rabbım diğer projelerimizinde siz sayın büyüklerimizin desteği ile gerçekleşmesini arzu ediyoruz . Yapılan her açılışın ardından kesilen kurdelinin bir parçası bende, bir parçası da sizde kalacak. İnşaallah kısa süre içinde 40 adet kurdele parçasını ikimiz de biriktirmiş oluruz" dedi.

 

Açılışın ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

       

 

Beyaz Masa Nedir? 

Vatandaşlarımızın 7 gün/24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği Hizmet Birimi’dir.
Boyabat halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen Beyaz Masa, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan koordinasyon merkezidir. Boyabatlılara zaman ve mekândan bağımsız olarak telefon, internet, e-posta, posta, faks ve yüz yüze görüşme yolu ile Boyabat Belediyesi’ne ulaşma ve bilgi alma olanağı sunmaktadır. 
7 gün/24 saat hizmet anlayışı ve uzman personeli ile yeni nesil e-belediye yapılanmasının büyük adımlarından biridir.

Neden Beyaz Masa?  

Alo 153 Çağrı Merkezi; Bilişim teknolojilerindeki gelişmeler, hayatımızın tüm alanlarında olduğu gibi belediye hizmetlerinde de yeni nesil bir anlayış beraberinde getirmiştir. Boyabat Belediyesi, hizmet talebindeki değişimi cevaplayabilmek ve daha iyi bir Boyabat için teknolojik altyapı ve uzman personel ile kurulan Beyaz Masa aşağıdaki amaçlar doğrultusunda hizmet vermektedir.

 İlkelerimiz

Adreslerimiz : www.boyabat.bel.tr 

                            

Telefon          : 153

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: gazidere 22 05 2014 14:55
sorunların çözümü için beyaz masa iyi olmuş.herkes gelip derdini anlatsın çaresini bulsunlar.hayırlı olsun.

5. Yorum: evet 21 05 2014 04:24
vekilimiz sonunda gözle görülür bir hizmet etti. yeter gerisi sinop/ a bir fakülte sinop/a bir yüksekokul gerze' ye boyabatta seçimlerde oy atsın. 40 proje için hiç bel bağlama birilerine bu beyaz masayı bile zor açarsın.

4. Yorum: sorun çok 20 05 2014 14:59
www.cözüm@bel.tr böyle bir adres var mı ya önce bunu çözün isterseniz ...

3. Yorum: partili 20 05 2014 04:58
menfaat için çalışan ve beklentisi olanlar amaçlarına kavuşuyor unutmamak lazımki bu zatlar zamanındada sn mehmet ermişede aynıydılar şimdi ne halde sn vekilim bize oy verenler sadece bazı gruplar değil lütfen biraz duyarlı olalım yarın hep yüz yüze bakacağız düğünümüze cenazemize katılacağız 28 sekiz kişi boyabatın kaderini değiştirecekse hep beraber olalım acaba o harebe ne zaman kalkacak birde sanki boyabat belediyesi değil aile belediyesi oldu her halde lütfen biraz duyarlı olalım ben bu partinin bir üyesi ve delegesi olarak söylüyorum saygılarımla

2. Yorum: arkadas 20 05 2014 04:39
tebrikler baskanim basarilarinin devamini dilerim. allah yolunu acik etsin.

1. Yorum: krl 20 05 2014 02:59
iyi olmuş zaten sorunlar masa yok diye çözülmüyordu bundan sonra takır takır çözülür.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

412457


Tasarım:DtGaNi