Yayın Tarihi:20 05 2014 18:18(1473)

Avrupalı Sinoplular Soma İçin Toplanıyor

Merkezi Almanya”nın İserlohn kentinde olan Avrupalı Sinoplular Kültür ve SosyalYardımlaşma Derneği”nin (ASİDER) yönetim kurulu, 24 Mayıs Cumartesi günü Almanya”nın Datteln kentinde yapılacak “SİNOPLULAR ŞÖLENİ”nin tüm gelirini Soma”da şehit düşen Sinoplu madencilerin ailelerine verme kararı aldılar.

ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK

ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, “ Soma’da yaşadığımız felaket, Türk milletinin her bireyi gibi bizleri de derinden yaraladı. Ülkemizin yasta olduğu süreçte, ASİDER yönetim kurulu olarak 24 Mayıs Cumartesi günü Almanya’nın Datteln kentinde düzenleyeceği , “SİNOPLULAR ŞÖLENİ” ertelemek istiyorduk. Lakin Soma’daki şehitlerimiz ve aile için Türk insanı adeta seferber olmuşken, bizlerde bu seferberliğe bir tuğla koymak istedik. Bu doğrultuda da; etkinliğimiz gerçekleştirerek tüm gelirini Soma’daki faciada şehit düşen Sinoplu ailelere vermek kararı aldık” dedi.

HAYDİ AVRUPA’DAKİ SİNOPLULAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN EL ELE

Başkan Ali Çalışkan, Avrupa”da yaşayan Sinoplulara, 24 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00 başlayacak, “Sinopluların Kuçaklaşma Gecesi”ne” katılarak, Soma’daki faciada şehit olan insanlarımızı ailesine destek çıkmaya çağrısında bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

394437


Tasarım:DtGaNi