Yayın Tarihi:22 05 2014 06:24(1435)


Türkiye 2.’si oldular


Türkiye Anadolu ligi il karmaları müsabakalarında mücadele eden Sinop Analig Hentbol takımı birbirinden zorlu rakiplerini yenerek Türkiye 2.’si oldu.

15-19 Mayıs tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirilen Türkiye Anadolu ligi il karmaları final müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. 12 Takımın Mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Finallerinde B Grubunda Mücadele eden Takımımız Rize'yi 25-10 Mersini 18-16 yenerek Grubunu Lider Tamamladı.

Aydın ile Finale çıkma mücadelesi veren Takımımız müsabakayı 23-17 kazanarak, Ankara - İstanbul Galibiyle 1.lik 2.lik müsabakası oynamaya hak kazandı. Final müsabakasını İstanbul Anadolu il karmasıyla oynayan takımımız güçlü rakibi karşısında 34-22 lik skorla mağlup olarak Türkiye 2. oldu.

Vitrinhaber gazetesi olarak "Anadolu Yıldızlar Hentbol Liginde, Türkiye 2.’si olan Sinop Analig Hentbol Erkek Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


www. vitrinhaber. com


Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ahnet ağaoğlu 22 05 2014 17:48
boyabat gazetesinde spor haberleri yaptığım zamanda sık sık sizlere haberlerini ilettiğim sinop gençlerbirliği hentbol kulübünün lokomotifliği yaptığı hentbol sporunu bu güne gelmesinde büyük pay sahibi olan geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz bülent kalkanlı hocamızı rahmetle anıyorum.ayrıca;bu spor için maddi ve manevi destekte bulunan teyzenin yeri mantı salonunun sahibi veli tok kardeşimize ve bülent hoca ile birlikte uyum içinde çalışıp sinop'a birçok başarı kazandıran ve hentbol'u sinop!a sevdiren şükrü hocamıza teşekkürler.teşekkürlerin
aslan payıda soğuk sıcak demeden disiplin içinde çalışan tüm sporculara..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80801


Tasarım:DtGaNi