Yayın Tarihi:22 05 2014 20:21(1931)

Başkan Şefik Çakıcı'dan Teşekkür

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı geçtiğimiz gün Soma'da hayatını kaybeden şehit işçiler için Boyabat Kaymakamlığı ve Müftülüğü ile birlikte tertip edilen Mevlid-i Şerife katılanlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.


Çakıcı yayımladığı mesajında:

"Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden şehit işçilerimiz için 19 Mayıs Pazartesi günü Beyazıt Camii'nde tertip edilen Mevlid-i Şerife çok sayıda katılım olmuştur. Büyük camiyi dolduran kalabalık huşu içinde Kuran'ı Kerim dinleyerek geçmişlerimizin ve Somada Şehit Olan 301 madenci işçi kardeşimizin ruhlarına dualar okudular.

Uzaktan ve yakından teşrif ederek katılım sağlayan; TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı İlimiz Milletvekili Sayın Mehmet Ersoy'a, Boyabat Kaymakamı Sayın Bilal Bozdemir'e, İlçe Müftümüz İsa Sağlam'a, Emniyet Müdürümüz Sayın Ümmet Demir'e, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Hasan Tosunoğlu'na, ilçemizden katılım sağlayan diğer daire amirlerimize, ilçemiz dışından teşrif eden  Ak Parti İl Başkanı  Sayın Cengiz Tokmak'a, Ayancık Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Ergün ve beraberindeki misafirlere, katımları ile meydanı dolduran bizleri seçerek Belediye Başkanlığı makamını layık gören tüm Boyabat halkına ve  organizasyonda görevli, emeği geçen gerek Belediyemizin ve gerekse Kaymakamlık ve Müftülüğün çalışanlarına da teşekkür ederim"
dedi.


Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabat 24 05 2014 20:52
başkan bu pirinçler nerden alınıyor.kimsenin haberi yok.böyle ihalemi olur.

2. Yorum: vatandaş 24 05 2014 15:02
sn başkan sizi seçmeyen boyabat halkına teşekkür etmediğiniz anlamı çıkıyor siz size oy verenlerin mi yoksa boyabatın mı başkanısınız

1. Yorum: . 24 05 2014 06:50
allah razı olsun.bidaki pazartesi ye tekrarını isteriz.hazır köyden de pazara geliyolar.öğlen yemeğide bedava.aç eli semaya gelsin sevaplar.al gülüm ver gülüm.iş bilecen.bidaki seçime de hazırlık yapacan böylece bu günün soma fırsatından.yalnız, bu önüne geçilebilecek,önlenebilec
ekken,önlem alınmadadığı için insanların ölümüne etli pilav dağıtıyorsan ve bunun giderine beni de mecburen dahil ediyorsan külliyen ve kat be kat haram olsun.seçim yatırımı için benden katkı yapıyorsan kocaman haram olsun.çebinden karşıla kardeşim.kazada hükümetin pislikleri çıkacak.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68672


Tasarım:DtGaNi