Yayın Tarihi:22 05 2014 22:50(4310)

Boyabat Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri
Tarih Yazdı ( ! )

İlçemizde bulunan Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, Tarih Öğretmeni Orhan OKUR’un danışmanlığı ve editörlüğünde ‘Genç Tarih Dergisi’ adında tarih dergisi çıkardılar.

Kırk iki öğrenci ve yirmi altı araştırma yazısıyla yaklaşık sekiz aylık bir çalışma ile hazırlanan dergi, okuyucuların beğenisine sunuldu.

Genç Tarih Dergisi’nin editörü Orhan OKUR ’’ Yıllardır planladığımız bir projenin bu yıl hayata geçmiş olması oldukça mutluluk verici. Bu çalışmada yer alan başta Genç Tarih Dergisi’nin genç yazarlarına yani öğrencilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Tamer ÇELİK “ Türkiye’de müstakil tarih dergisini lise öğrencilerinin çıkarması okulumuz için onur verici. Ayrıca dergide emeği geçen başta Tarih Öğretmenimiz Orhan OKUR olmak üzere öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime, velilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Genç Tarih Dergisi” hakkında görüşlerine başvurduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın ATİNKAYA “ İlçemiz son yıllarda eğitimde büyük atılım yaparak kaliteli bir seviyeye gelmeye başlamıştır; bu dergi bu açıdan örnek teşkil etmektedir. Dergi büyük emek harcanarak hazırlanmıştır. Emeği geçen okul idaresine, tarih öğretmenimize, öğrencilerimize, velilerimize ayrıca derginin basımında destekleri olan Çözüm Yayınlarına ilçe milli eğitim müdürlüğümüz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaymakamımız Sayın Bilal BOZDEMİR ise “ Dergiyi inceledim. İlçemiz için hayırlı olsun. Büyük emek harcanarak hazırlanmış bir dergi. Derginin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Boyabat Gazetesi ekibi olarak yapılan bu çalışma nedeni ile emeği geçenlere teşekkür eder; “Genç Tarih Dergisi”’nin yayın hayatının başarılarla geçmesini temenni ederiz.

Facebook'ta Paylaş
18. Yorum: aöl 23 05 2014 23:43
gene mükemmel bi aöl organizasyonu !

17. Yorum: aöl öğrencisi 23 05 2014 23:38
hersey orhan hocamızın sayesinde basladı, o olmasaydı bu dergi var olmazdı zaten böyle bi dergide görev almak gurur vericiydi arkadaslarımın hepsini tebrik ediyorum cok güzel bi dergi oldu yardımı olan herkese tesekkürler orhan hoca gibi bir öğretmen her okula lazım !

16. Yorum: hanife okur 23 05 2014 23:01
genç tarih dergisinin yayınlanmasında emeği geçen başta eşim orhan okur'u ve kıymetli öğrencilerini canı gönülden tebrik ediyorum. emeğinize ve kaleminize sağlık.

15. Yorum: ali özdemir 23 05 2014 21:00
42 öğrencimiz ve orhan hocam önderliğinde yürütülen genç tarih dergisi calismasini sene basindan beri gururla takip etmekteyim . büyük emekler verilerek ve aksilikler asilarak sonuca ulasilmis olunmasi beni çok mutlu etti . bir bahcivanin ciceklerinin büyümesini izlerken duydugu hazzi dergiyi okurken hissettim. bir dahaki sene bu güzel calismanin ikinci sayisinin cikmasini en çok isteyen kişilerden biriyim. ogrencilerimizi ve orhan hocami en içten dileklerimle kutlarim.

14. Yorum: tarihci veled 23 05 2014 20:45
aslanlarim benim ellinize dilinize kaleminize saglik. ben ömrümde boyle bir şey görmedim :) bir tarih dergisi insanin ilgisini bu kadar çekebilir :) tarihi yazmamis resmen yasatmissiniz... öğrencilerin fotograflarini koymasaniz bir liseden cikmis olduğuna inanmak zor olurdu .mehmet yaylacili gibi roportajlara daha çok yer verilmesini tavsiye ederim . yazarlarimizin gözlerinden öper tebrik ederim .

13. Yorum: halkem 23 05 2014 19:42
bu dergi bazılarına iyi bir cevap olmuş.hazırlanışı sunumu bence çok güzel.emek eleştirilmemeli tam tersi sahip çıkılmalı öyle atıp tutmakla olmuyor.demekki bizim ögretmenlerimizde bir şeyleri araştırıp bir şeyler başarabiliyormuş.yani dergi gibi.......

12. Yorum: aöl öğrencisi 23 05 2014 18:57
boyle bir calismanin içinde bulunmam benim için çok önemli ve gurur vericiydi .güzel sonuçlar almak beni daha cok mutlu etti inşallah devamini da getirecegiz .

11. Yorum: aöl öğrencisi 23 05 2014 18:38
genç tarih dergisi bekledigimden daha güzel bir calisma oldu ve bekledigimden daha çok ilgi gördü .boyle bir calismanin içinde yer almak gercekten onur verici . genç tarih dergisi sayesinde bilmediğim birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum .insanin her zaman böyle bir calismada yer alasi geliyor sonucu görünce . tabi derginin organizasyonunda en önemli role sahip olan orhan hocamizi da unutmamak gerek .bizimle boyle bir calisma yaptigi için çok sansliyiz. emeği gecen ve ilgi gösteren herkese tesekkur ederiz .

10. Yorum: ali yaylaoğlu 23 05 2014 17:42
başta orhan bey olmak üzere eserin meydana gelmesinde rolü olan, emeği geçen herkesi tebrik ederim.

9. Yorum: mustafa okur 23 05 2014 14:28
orhan hocam senin ve öğrencilerinin bu başarılı çalışmalarınindan dolayı kutlarım başarılarının devamını dilerim slmlar

8. Yorum: eskilerden 23 05 2014 05:57
başarılar bu işte orhan hocamız varsa kesin mükemmel olmuştur... onun gibi bir eğitim gönüllüsünün yüreği ve emeği varsa ve eminim ki onun gibi birinin çıkığı yolda yine gönlünü ve emeğine veren arkadaşlarımızın yaptığı eser şahane olur allah utandırmasın...

7. Yorum: emre 23 05 2014 04:57
çok güzel bir dergi olmuş.bu dergiye emeği geçen başta orhan okur arkadaşıma ve bu dergiyi hazırlarken kendisine yardımcı olan öğrenci kardeşlerime gece gündüz emek harcayıp ortaya böyle muhteşem bir eser çıkartan herkese teşekkür ederim.

6. Yorum: taşkın 23 05 2014 04:41
emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. başlangıç için bundan daha iyisi olmazdı diye düşünüyorum.

5. Yorum: yaman 23 05 2014 03:16
genç tarih dergisine yayın hayatında başarılar dilerim.başta editörlük görevini yürüten hocamız orhan okur'a, genç tarih dergisi için emek harcayan öğrencilerini tebrik ediyorum.çalışmalarınızda
başarılar dilerim.

4. Yorum: öğretmen 23 05 2014 03:08
orhan beyi ze öğrencilerini tebrik ediyorum.

3. Yorum: aöl öğrencisi 23 05 2014 02:42
hersey orhan hocamızın sayesinde !

2. Yorum: halk 23 05 2014 00:29
bir büyüğümüz öğretmenlerin dergileri takip etmediğini yazmıştı.adam takip etmekle kalmayıp bir de dergi çıkarmış.dereyi görmeden paçayı sıvamayacaksın arkadaş......

1. Yorum: eğitimci 22 05 2014 23:17
muhteşem bir dergi olmuş.orhan okur'u ve öğrencilerini tebrik ediyorum. devamını bekliyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376522


Tasarım:DtGaNi