Yayın Tarihi:23 05 2014 17:57(2493)

Yeni Yolun Yaya Geçidi Çizgileri Yenilendi

Boyabatlılar'ın "Yeni Yol" dediği Adnan Menderes Bulvarı'ndaki, yıpranmış ve silinmiş yaya geçidi çizgileri, dün gece yenilendi.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: gereksiz 26 05 2014 03:20
oraya varana kadar birsürü noksanlar var çevre ile siz gidin ilk önce ticaret meslek lisesinin oradaki harfiyatı kaldırın birde üni. yolu ordan geçecekmiş resmen çöplükten yol geçiyor eğitim cevresi berbat... bakılması gereken birçok yerler var yaya geçitinin üzerine araba park ediyorlar rezillik başka birşey değil...

6. Yorum: keşke 25 05 2014 02:00
çizgiler yerine trafik lambalarına bakım yapsaydınız keşke.. ben bildim bileli sorunlu o ışıklar... bi de bu kadar resim niye.. bu zaten belediyenin görevi.. bakın biz ne yaptık dercesine boy boy resimler neden?

5. Yorum: vatandaşş 24 05 2014 15:08
bu kadar saçmalık olmaz en gereksiz şeyler için 50 tane fotograf koyuyorsunuz dörtyoldaki ışıklar süs için orda :)

4. Yorum: vatandaş 23 05 2014 19:53
kaldırımları yenileyin yenilemesine ama insanların beynini de yenileyin emniyet mensupları dahil. niye mi.. anneler bebek arabalarıyla kaldırımlardan inip çıkamıyorlar .çünkü iniş ve çıkışlarda mutlaka araba var.parketmeyi bile bilmiyorlar. normal vatandaşlar bunu yaparken polisin uyarmasını bekliyoruz,eğer bunu polis yaparsa kimden destek bekleyeceğiz artık siz düşünün.

3. Yorum: karşı 23 05 2014 19:43
yav bir sürü resim çekmişsiniz tamam ama bu kadar resim yüklemenize gerek yok boyabatın resimlerini çekmiyorsunuz ve yüklemiyorsunuz bu kadar :(

2. Yorum: sayın başkan... 23 05 2014 19:08
emniyet ile ışıklar arasında kalan sağlı-sollu kaldırımlar diyor ki!" ey başkanım! bizlerin artık kaldırım özelliğimiz kalmamıştır! lütfen bizleri yenileyiniz! bu güzel ilçenin,bu güzel caddesine bizler hiç yakışmıyoruz,gelen geçen bu ne biçim kaldırımdır diye bizleri eleştiriyorlar"
bir vatandaş olarak aracılık ediyoruz! elçiye zeval olmaz!

1. Yorum: boyabatlı 23 05 2014 18:06
arkadaşlar bu dörtyoldaki ışıklar neden çalışmıyor çamlıcada ışık var boyabatın en işlek caddesinde ışık yok neden acaba bilgi verirmisiniz?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25690


Tasarım:DtGaNi