Yayın Tarihi:23 05 2014 23:58(3091)

Boyabat'ta da Balık Ölümleri

Obruk Barajı'ndaki yaygın balık ölümlerinden sonra, bir kısmı Kargı ilçesi sınırları içinde bulunan Boyabat Barajı'nda da balık ölümlerine rastlandı.

Yer yer su yüzüne çıkmış ölü balıkların görülmesi üzerine, Obruk'taki gibi geniş çaplı telefatla karşılaşılmaması için Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerince araştırmalara başlandığı bildirildi.

Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, balık ölümlerinin sebebinin,Obruk'ta olduğu gibi yağmur sularıyla gölün kirlenmesi ve baraj seviyesindeki değişiklikler olabileceğini ifade ederek, gerekli araştırmaların başlatıldığını söyledi.

Haber: Çorum Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: köylü 24 05 2014 06:14
bu olay yıllardır var çok yağmur yağdığı zaman yakın kasaba veya köylerin birindeki derelerden kireç li su geliyor ve bu köylerin birinde kirec madeni var balık kireçli suda çabuk ölüyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79059


Tasarım:DtGaNi