Yayın Tarihi:24 05 2014 10:00(2678)


Boyabat YiBO'da Kültür Sanat Sokağı Açılışı Yapıldı

Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Kültür - Sanat Sokağı törenle açıldı.

23.05.2014 Cuma düzenlenen etkinliğe İlçemiz Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkan Vekili Kadir Çeltikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Boyabat MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. İlke Ekizoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunuğlu, İlçe Müftüsü İsa Sağlam,  İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Coşar ve Satılmış Demir,daire amirleri, okul müdürleri, üniversiteden öğretim elemanları, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Etkinlik başlangıcında öğrenciler Soma şehitleri anısına okul bahçesinde resim yaparak çalışmalarını törendekilere sundular.

Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bilal Bozdemir : " Yaşar Topçu Yibo'nun bir çok alanda başarıya imza atarak dikkatleri üzerine çeken bir okul olduğunu vurguladı ve bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.

2013 - 2014 eğitim öğretim yılında  öğrencilerin kazanmış olduğu 26'sı ulusal, 4 Türkiye Birinciliği 2'si uluslararası derece için toplam 32 ödül İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir ve protokol mensupları tarafından öğrencilere sunuldu. Sonrasında protokol ve davetliler ve öğrenciler, dizayn ve tasarım çalışmasını Aşkın Ayrancıoğlu'nun yaptığı, öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği " Kültür - Sanat Sokağı " nın açılışını gerçekleştirdiler.Öğrenciler burada misafirlerine eserleri hakkında bilgiler verdiler.

Sanat Sokağı açılışının ardından okulun Müzik Öğretmeni Gonca Akşan  protokol ve misafirlere piyano ile bir halk müziği de okudu.


(NOT: Dereceye giren öğrencilerin isimleri aşağıdadır.)







Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52410


Tasarım:DtGaNi