Yayın Tarihi:25 05 2014 20:06(1250)

BOY-DER Başkanı Süleyman Aşçı'nın Mirac Kandili Mesajı

Kısa adı Boy-der olan 1968 yılından beridir Ankara'da faliyetlerine devam eden Ankara Sinop ili ilçeleri derneği başkanı Süleyman Aşçı Mirac Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin kandilini kutladı.

Aşçı mesajında

Mirac kandili'nin, İslam Dünyası'nın en mübarek gecelerinden biri olduğunu belirterek içinde hikmet ve bereketi barındıran bu geceye kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek günde içimizi karartan kötü duygu ve düşünceleri kalbimizden atalım doğruluk ve dürüstlüğü paylaşmanın yardımlaşma ve dayanışmanın barış ve kardeşlik içinde yaşamanın ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın üstün değerler olduğunun bilinci ile hareket edelim  feyz ve bereketin coştuğu bu gecede sevgi kardeşlik birlik ve beraberlik hislerimizin güçleneceği inancı ve duası ile tüm saygı değer hemşehrilerimin Mirac Kandili'ni tebrik ediyor ülkemize ve memleketimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbımdan Niyaz ediyorum selam ve saygılarımla.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

114008


Tasarım:DtGaNi