Yayın Tarihi:26 05 2014 19:47(3432)

Sanayi Kavşağında Kaza

Bugün sabah 10:30 dolaylarında (26.05.2014) sanayi kavşağında meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi.



Fotoğraflar Davut Koçyiğit



Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: aslan 29 05 2014 02:52
guzel turkiyem'de dikkatsizligin otesinde suruculer direksiyon simiti, debreyaj, fren ve gaz pedalinden baska kural tanimiyorlar. ya trafik kurallari hak getire! yaya gecitlerinde yayalara gecit hakki yok. eller klaksonda, gurultu kirliligi. basima gelen bir olay: sola donecegim, sinyalimi en az yuz metre onceden verdim, arkamda surekli beni sollama cabasi icinde bir baska oto. gecemedi... sollamasin diye iyice sola yanastim, onun kurallara gore sagimdan gecip gitmesi gerekir. bizim inatci surucu hala solumdan gecmeye calisiyor. yol cok tenha, dortluleri yaktim ve durdum. o da durdu ve bana "sola donmek icin nicin saga yanasmiyorsun? ben seni sollayayim, sonra sen sola donersin" dedi. genc birisiydi ve aramizda cok yas farki vardi. guldum ve "sen haklisin delikanli" dedim. herkes kendine gore kurallar uretiyor. iyi ki arkayi kontrol ediyordum. yoksa sollamak icin aracima ortadan girebilirdi.

4. Yorum: boyabatlı ist. 28 05 2014 22:12
her yıl gelirim . dikkatimi çekti. boyabatta sürücü eğitimi verilmeli. biz istn alışmışız. saga sola dönerken sinyal vermeye. bunu boyabatta görmedim. trafik polisleri denetlemeyi yazın yabamcı pakalra uygulama yapıyor. pazartesi cuma denetle sonra yatış.evet arabayı tarlada sürüyor gibi sürdükleri için ışık sinyal emniyet kemeri yani trafik kurallalrı na hiç uyulmadığı nı gördüm.ana caddearaba dolu park halinde. yayalara yol verme alışkanlığı yok gaza basarım geçerim oraya fren koymuşlar yol senin olabilir ama yol vermek güzel bir harekettir. yayaya veye arabaya. trafik sinyalleri ve mobese caddeye park edenler trafik cezası mobese olarak gönderilirse düzelir.park sorunu yer altı otapark ile çözülür.trafik emniyet sadece tatil için gelenleri denetleme yerine bayabat ta bütün araçları hergün denetlemeli ve eğitim vermeli. arabaya biniyor ada çarşıda hiç sinyal vermeden sağına soluna bakmadan yol çıkıyor.isterseniz takip edin............

3. Yorum: hayda 27 05 2014 03:18
haydaaaa. nedir bu yahu nedir. şu kavşağa mavşağa artık bir çare bulunsun dostlar.

2. Yorum: lazım deyil 27 05 2014 01:50
lanet olsun bir çare düşünülmüyor biri ölecekki o zaman bakarlar

1. Yorum: duyarlı 26 05 2014 22:32
arkadaşlar artık geçmiş olsun demiyeceğim ben artık bıktım üsgeçit bari yaptıralım tarladamı gidiyorsunuz tarlada


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

103071


Tasarım:DtGaNi