Yayın Tarihi:27 05 2014 17:58(1566)

Soma'da Taziyede Bulundular

Ak Parti Milletvekili Mehmet ERSOY, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün Manisa'ya giderek Soma'da şehit olan işçilerin ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

Gezi Programı hakkında bilgisine başvurduğumuz Ak Parti Milletvekili Mehmet Ersoy'da yapmış olduğu değerlendirmesinde "Yalova çalışmalarımızın ardından Soma Faciasında şehit olan hemşehrilerimizin ailelerine ve Soma'lı kardeşlerimize başsağlığı dilemek için bugün Ayancık Kaymakamımız ve Ayancık Belediye Başkanımızla birlikte Soma'ya gittik."..."Soma Sinoplular Derneği ve Soma Belediye Bşk Yrd. Hemşehrimiz Sabır Tuna'nın refakatinde şehitlerimiz Ali Yüksel, Cemal Yıldız,Kader Yıldırım, Yıldırım Güney, Tolga Özcan kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ederek bütün Sinopluların taziyelerini sunduk ve şehitliği ziyaret ettik" dedi.

Manisa'da bir dizi temas ve ziyarette bulunan heyet Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile Akhisar Kaymakamlığı ve Soma Kaymakamlık ve Belediyesinede bir ziyaret gerçekleştirdiler. 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: acaba 28 05 2014 15:26
üzüntü paylaşarak azalır, sevinç paylaştıkça artar derler.boyle elim bir olay sonucu insanların orayı ziyaret etmesi güzel melekelerden birisi.devlet erkanını cbaskanından basbakanımıza kadar kabine üyeleri de dahil orada seyrettik.ama sormadan edemeyeceğim ya 550 mvekilinin görevleri arasında her acı yasanan yeri ziyaret var mı?partileri temsilen mvekilleri gitmişken bireysel gitmeye ihtiyaç var mı? olayın üzerinden zaman gectikçe her taziyede acılar depreşmeyecek mi?devletin bu konuda ihmali varsa bir özür dilenmez mi?ihmal yok ise hersey yolunda demektir 301 cana yazık olmadı mı?işin daha da vahim yani bu yorumu okuyanlar hükümet karsıtı, paralelci,ulusalcı,vb yakıştırmalar yapacaklar!bir seyler yanlış gidiyor bence.

1. Yorum: somalı 27 05 2014 19:38
somada dövdklerinizide ziyaret ettinizmi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

116578


Tasarım:DtGaNi