Yayın Tarihi:29 05 2014 00:38(3918)


Otomobil Çocuğa Çarptı

Bugün saat 13:30 dolaylarında Saraydüzü kavşağı market önünde 57 plakalı seyir halindeki otomobil bir çocuğa çarptı, çarpmanın etkisi ile yaralanan çocuk 112 Acil ekiplerince Boyabat Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: fatma 30 05 2014 23:23
çok tehlikeli bir yol bir an evvel önlem alınması gerekiyor.marketin önündeki arabalar diye söylenmiş bizde mecburen arabamızı park ediyoruz.çünkü yer yok.ama kavşağın görülmesini engellemiyor.kendimde araç kullanıyorum.kavşak gayet güzel görünüyor.zaten bariz bir park sorunu var.öncelikle şöförlerin çok dikkatli olması gerekiyor.sonuçta kavşağa gelindiği biliniyor.gör yada görme ki görülmüyorsa zaten yavaşlanması gerekiyor.ama maalesef son hızla geçiyorlar oradan.önce araba kullananların bilinçlendirilmesi lazım.maalesef boyabat bu konuda çok geri.ne sinyal vermeyi biliyorlar ne kavşağa gelince yavaşlamayı.yol hakkından kimsenin haberi yok.o kavşağa kesinlikle trafik ışığı gerekli.aynı yerde ertesi gün başka çocuğa araba çarpıyor.allahtan çantasına çarpıyor birşey olmuyor.ben bütün araba kullananlara sesleniyorum.lütfen biraz dikkatli olalım kavşaklarda yavaşlamayı bilelim etrafımıza bakalım insan çıkabileceğini akıl edelim.sonuçta otoban değil.sadece biraz dikkat lütfen.

3. Yorum: pehh..!!! 30 05 2014 07:49
böyle haber mi olur kardeşim bu nasıl habercilik hani bu çocugun bilgileri ad soyad yaş vs vs..

2. Yorum: tanık! 29 05 2014 18:14
kaza anını tamamen gördüm çocuk kazadan öncede yola çıkıyodu onu uyaracaktım ama ileriye doğru koşuyodu marketin önüne gelince yola atladı araba çarptı

1. Yorum: yetkililere sesleniyorum 29 05 2014 00:49
market önünde park etmiş araçlar saraydüzü kavşağına dönerken yolun gözükmesini engelliyor... belli bir müddet önünüzü göremiyorsunuz... bu konuda lütfn önlem alın..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

103482


Tasarım:DtGaNi