Yayın Tarihi:29 05 2014 17:44(1942)

MHP Lideri Bahçeli, partili belediyelere çıkarma yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kastamonu programı netlik kazandı. Bugün sabah saatlerinde Kastamonu'ya gelecek olan Devlet Bahçeli, İlgaz Mountain Resort Otel'deki kahvaltının ardından ilk olarak öğle saatlerinde Ağlı Belediyesi'ni ziyaret edecek. Ardından sırası ile partisine bağlı Küre, İnebolu ve Bozkurt belediyelerini de ziyaret edecek olan Bahçeli, belediye başkanları ile değerlendirmelerde bulunacak. Ziyaretlerin ardından yenilecek olan seçimler dolayısı ile 16.30'da Çatalzeytin Miting alanına geçecek olan MHP Lideri devlet Bahçeli, Kastamonu'dan Sinop'a hareket edecek.

Haber: Kastamonu Doğrusöz

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: garip 30 05 2014 00:23
sayın bahçeli koskoca vilayet seçimi alma durumu varken kastamonuda bir miting yapamadıda 5000 nuufuslu çatalzeytinde ne yapacak kastamonuya geldiğinde bir düğün salonunda toplantı yaptı yazık ülkücü gençliğe yazık mhp saygılarımla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

381518


Tasarım:DtGaNi